Την πικρία της για το γεγονός ότι η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη που συμμετέχει στο Survivor, ακύρωσε την τελευταία στιγμή την παρουσία της ως καλεσμένη στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ εξέφρασε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί ήταν να είναι μαζί μας η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά. Ένα κορίτσι που αγαπάμε πάρα πολύ και τηλεοπτικά και από κάθε άποψη γιατί είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Μου κακοφάνηκε πάρα πολύ όταν ενημερώθηκα λίγο πριν βγω στον αέρα ότι δεν θα είναι κοντά μας και αυτό γιατί το έχουμε προγραμματισμένο εδώ και πολύ καιρό. Εμείς εδώ θα ρωτούσαμε τα πάντα την Μαρία Αντωνά, όπως κάνουμε με κάθε καλεσμένο αλλά δεν θα στεκόμασταν σε κάτι που θα έφερνε σε δύσκολη θέση έναν άνθρωπο και μάλιστα έναν άνθρωπο που τον ξέρουμε. Εμένα με στεναχώρησε. Θα μπορούσε να είναι κοντά μας να κάνουμε την κουβέντα μας αυτή… και απέναντι στον Άρη έχουμε κρατήσει μια στάση πολύ θετική», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ταξίδι στις Κυκλάδες με ρεπορτάζ από Μύκονο, Τήνο, Σύρο και Άνδρο

Περιφερειακά κανάλια: Πώς θα δοθούν οι νέες άδειες και τι αλλάζει με τη μετάβαση σε HD

Μπλε ώρες: Ο Αντρέας Γεωργίου αποκαλύπτει πώς εμπνεύστηκε το όνομα της σειράς και πόση ώρα έκανε να πείσει τη Β. Μπάρμπα

Μπλε Ώρες: Βάσια Παναγοπούλου και Έλενα Πιερίδου σε ρόλους με μυστικά και εντάσεις

Happy Traveller στους Φούρνους: Ταξίδι στη Θύμαινα και τις κρυμμένες ομορφιές του ανατολικού Αιγαίου

Pet Stories: Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας συστήνει την αγαπημένη του Ήρα και συγκινεί

Ζω Καλά: Η Γωγώ Ατζολετάκη για τη φυτοφαγία και η Δέσποινα Τσόκου για τα οφέλη και τους κινδύνους του ήλιου

Μπλε Ώρες: Η Βάνα Μπάρμπα επιστρέφει στην τηλεόραση με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ιστορίες από Ύδρα και Σπέτσες

Δυναμικό φινάλε στη «Δίκη» με 24% στους άνδρες