Στη ρήξη της διοίκησης Βαρδινογιάννη με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού απέδωσε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι την αποχώρησή του από την ομάδα το 2006.

Ο Ιταλός τεχνικός, που φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της πατρίδας του, κρατά τις καλές στιγμές από την ελληνική εμπειρία και αφήνει πίσω του το περίφημο ξέσπασμα σε συνέντευξη Τύπου.

«Έζησα μια πολύ όμορφη εμπειρία στην Ελλάδα και αποχώρησα για οικογενειακούς λόγους. Μετά τη Φιορεντίνα και τη Βερόνα ήταν το κατάλληλο περιβάλλον για να εργαστώ όπως επιθυμούσα. Μιλούσα με τον κύριο Βαρδινογιάννη κάθε μέρα και είχαμε άψογη σχέση. Ήμουν καλά στον Παναθηναϊκό», ανέφερε και πρόσθεσε: «Τα πράγματα βελτιώθηκαν όταν αρχίσαμε να κερδίζουμε. Οι οπαδοί δεν τα είχαν βάλει μαζί μου αλλά με τον πρόεδρο. Όλοι περίμεναν τότε πως θα απολυθώ, ανάμεσα τους και τρεις δημοσιογράφοι που γελούσαν. Με αυτούς εκνευρίστηκα σε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκοψε το βίντεο του Λανουά η ΕΠΟ - Ποιους λόγους επικαλείται!

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού για τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»