Η Athens Kallithea πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Βόλο και ταυτόχρονα βαθμολογική ανάσα στην προσπάθειά της να μείνει στην κατηγορία, με τον Στέλιο Μαλεζά να τη βάζει σε τροχιά παραμονής, καθώς σε τρεις αγώνες στον πάγκο της ομάδας μετράει δύο νίκες!

Βέβαια, ο Έλληνας προπονητής έδωσε τα εύσημα και στον Μάσιμο Ντονάτι για τη δουλειά που έχει κάνει, ενώ τόνισε πως κλειδί για την επικράτηση αποτέλεσε η θέληση που είχαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχήν θα πρέπει να πω πως ξεκινήσαμε με μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, όπου παίκτες φεύγανε, ενώ κάποιοι που ήταν να φύγουν τελικά έμειναν. Ένα προσωπικό θέμα ακόμα με τον Ματίγια που έχασε τον πατέρα του και έπρεπε να φύγει για την Ισπανία.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, όπου ο Μπράτσος κάνει πολύ καλή δουλειά και που ερχόταν από ένα πολύ σπουδαίο διπλό. Ευτυχώς όλα κύλησαν καλά και πήραμε τους τρεις πόντους, κάτι που με ικανοποιεί και με κάνει χαρούμενο.

Περισσότερο όμως είναι πως οι παίκτες ανταπεξήλθαν στο πλάνο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό με θέληση και πάθος για να πάρουμε τη νίκη. Είναι πολλά τα πράγματα που μπορούν να αλλάξουν σε μία ομάδα με τον ερχομό ενός νέου προπονητή. Δεν είναι η δουλειά που κάνω εγώ, αλλά τι έγινε πριν.

Εμείς απλά προσθέτουμε καινούργια πράγματα και προσπαθούμε να βελτιώσουμε το σύνολο
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR