Η «κλοπή» (όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλά Μέσα) του Μάλκομ από τη Ρόμα επισημοποιήθηκε και ο Βραζιλιάνος παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα.

Ο 21χρονος εξτρέμ δήλωσε ότι ονειρευόταν από μικρός να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα και να γίνει συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι, ενώ μίλησε και για την περιπέτεια της μεταγραφής του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, με όλη μου την καρδιά και αυτό είναι ένα όνειρο που είχα από παιδί. Είναι δύσκολο να πηγαίνεις σε έναν σύλλογο όπως η Μπαρτσελόνα και ελπίζω να δώσω χαρά στους οπαδούς. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο. Ήμουν πάντα χαλαρός επειδή οι εκπρόσωποι μου τα φρόντισαν όλα. Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα και ήταν κάτι που ήθελα από παιδί, για αυτό διάλεξα αυτόν τον σύλλογο. Επίσης ήθελα να παίξω με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος από αυτούς, ένας θρύλος και ελπίζω ότι θα μάθω πολλά από αυτόν», δήλωσε ο Μάλκομ στην παρουσίασή του.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσάβι για Ροναλντίνιο: «Η νοοτροπία του έφερε την πτώση στην καριέρα του, όχι τα πάρτι»

La Liga-11η αγωνιστική: Για την επιστροφή στις νίκες η Μπαρτσελόνα - Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ρεάλ και Ατλέτικο

Κύπελλο Ισπανίας: Η Οβιέδο έμεινε εκτός από ομάδα 4ης κατηγορίας - Άνετες προκρίσεις για Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο

«Ο Σάντσο απέρριψε την πρόταση της Χετάφε, δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά»

Γιορέντε κατά του Υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας: «Η δουλειά σου δεν είναι το Twitter - Ας συνεχιστεί το τσίρκο...»

Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Copa del Rey μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε συγγνώμη από τον κινεζικό λαό για τις δηλώσεις του Εμπαπέ

Εμπαπέ: Έχασε μεγάλες χορηγίες στην Κίνα μετά την αναφορά του στον Μάο – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Θείος Γιαμάλ: «Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, πας να δεις τον Λαμίν και όχι τον Κέιν»

Τέλος από Εσπανιόλ ο Γκονθάλεθ