Τα πλάνα για την επόμενη ημέρα έχουν αρχίσει και κάνουν στον Εργοτέλη. Περίμεναν με αγωνία τις εξελίξεις για την υπόθεση της Βέροιας.

Τα νέα που άκουσαν δεν ήταν αυτά που επιθυμούσαν και πλέον είναι αναγκασμένοι οι Κρητικοί να πορευθούν σε χαμηλότερη κατηγορία. Ωστόσο, γνώριζαν ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Οπότε, η ομάδα της Ημαθίας θα αγωνιστεί στην Super League του χρόνου. Εκτός κι αν ασκηθεί έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Το θέμα είναι αν θα συνεχίσουν στη Football League, όπου υποβιβάστηκαν μετά τη φετινή τους παρουσία στο πρωτάθλημα ή αν θα προτιμηθεί η λύση της Γ’ Εθνικής.

Την απόφαση θα λάβει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Δημήτρης Παπουτσάκης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ αλλάζει μοντέλο - Διοικητικές και εταιρικές προσθήκες, κινήσεις και στο αγωνιστικό»

Δεσύλλας: «Μπαίνουμε σε εβδομάδα Νίστρουπ με… πολλά πράγματα - Οι παίκτες που είναι στη λίστα και ο Τσάβες»

Τσακίρης: «Μετά το Μουντιάλ η οποιαδήποτε εξέλιξη με Πινέδα - Τι ισχύει για Μοντερέι»

Τσανάκας: «Η περίπτωση Μουχάιμ για τα αριστερά και τα μεταγραφικά δεδομένα»

Σάντσες: Φήμες στο Μεξικό για δυσαρέσκεια και οφειλές, όμως ο ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα!

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκουίντο Ροντρίγκες»

«Ο Κρίστενσεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα, στο κάδρο ο Παναθηναϊκός»

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά και το καλύτερο παράδειγμα για αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»