Την ανυπομονησία της να λάβει μέρος στο Ios3on3 εξέφρασε η Εβίνα Μάλτση, με την κορυφαία σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Γυναικών να δηλώνει χαρούμενη που θα δει να αγωνίζονται οι Παπαλουκάς και Διαμαντίδης που είναι ινδάλματά της. Επίσης, στο τουρνουά θα αγωνιστεί και η Μαριέλλα Φασούλα.

«Είναι χαρά και τιμή μου που δέχθηκα την πρόκληση από τον εμπνευστή του τουρνουά Δημήτρη Παπανικολάου και την οικοδέσποινα Βασιλική Πετρίδου. Θέλω πάντα να βρίσκομαι κοντά σε οποιονδήποτε αγκαλιάζει το μπάσκετ και το προωθεί. Και η προσπάθεια που καταβάλλεται για να γίνει ένα τέτοιο τουρνουά σε ένα νησί όπως η Ίος, αξίζει να ανταμειφθεί», δήλωσε αρχικά η Εβίνα Μάλτση στο ios3on3.gr.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στο τουρνουά Ios3on3, τόνισε: «Ανυπομονώ να έρθω στην Ίο και να λάβω μέρος στο τουρνουά. Παίκτες όπως ο Παπαλουκάς και ο Διαμαντίδης που θα βρεθούν επίσης, στο Ios3on3 ήταν ινδάλματα για μένα και θα χαρώ πολύ για τη συμμετοχή τους».

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ίου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites. Μέσω του viva μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά. Όσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω του ΚΕΠ στη Χώρα της Ίου καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ίο!

#PathIOSforbasketball

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube