Το κλίμα στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει τεταμένο μετά την πρόσφατη εισβολή οπαδών στο «Ολντ Τράφορντ», που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της αναμέτρησης πρωταθλήματος με τη Λίβερπουλ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να λάβουν χώρα κι άλλες διαμαρτυρίες κατά της οικογένειας Γκλέιζερ κι έτσι προκειμένου να έχουν το κεφάλι τους πιο ήσυχο, οι ιθύνοντες της ομάδας προχώρησαν στην τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων έξω από το «θέατρο των ονείρων», προκειμένου να αποφευχθούν νέα προβλήματα!

Αντιλαμβάνεται βέβαια κανείς πως η εν λόγω κίνηση δεν... έκατσε καλά στους φίλους των «κόκκινων διαβόλων» και είναι σαφές πως η κατάσταση δεν προβλέπεται να εξομαλυνθεί έτσι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!