Από τη στιγμή που ο Ραλφ Ράνγκνικ ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ξεκάθαρο ότι ο ρόλος του θα είναι αυτός του υπηρεσιακού προπονητή μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ωστόσο, αυτό που είχε μείνει στον… αέρα ήταν ο ρόλος του από εκεί και πέρα, καθώς ο Γερμανός ήταν να αναλάβει πόστο στην ομάδα, χωρίς όμως να είχε ανακοινωθεί ο ακριβής τίτλος.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ραλφ Ράνγκνικ αναμένεται να έχει ρόλο στην επόμενη μέρα του αγγλικού συλλόγου και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ έχει ήδη παραδώσει την έκθεσή του σχετικά με τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που πρέπει να αλλάξουν, αρχής γενομένης εν όψει της επόμενης σεζόν.

Το ρεπορτάζ είναι από τον έγκυρο «Independent» και στο δημοσίευμα τονίζεται ότι υπάρχουν τέσσερις προτάσεις από τον Γερμανό, ώστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μπει στη σωστή τροχιά.

Οι τέσσερις προτάσεις είναι:

1. Πλάνο μίμησης των Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Μόλις γνωστοποιηθεί ο νέος προπονητής να υιοθετηθεί ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, πάνω σε αυτό να βαδίσει η επόμενη μέρα της Γιουνάιτεντ και να δοθεί συγκεριμένη ταυτότητα παιχνιδιού.
2. Άμεση προτεραιότητα στο μεταγραφικό παζάρι είναι η απόκτηση παικτών με φυσικές αντοχές και με επιθετικό στυλ παιχνιδιού, καθώς το συγκεκριμένο ρόστερ είναι πολύ… soft.
3. Απόλυτη «χαρτογράφηση» του εκάστοτε παίκτη που είναι υποψήφιος μεταγραφικός στόχος, ώστε να διαπιστωθεί αν το DNA του ταιριάζει σε αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
4. Αποδοχή της τωρινής κατάστασης της ομάδας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να αποδεχθεί το γεγονός ότι μπορεί να απαιτηθούν τρεις ή τέσσερις μεταγραφικές περίοδοι ώστε να μπει στη σωστή τροχιά και προφανώς να τηρηθεί το πλάνο που θα εκπονηθεί.

Μένει να φανεί αν όντως οι εισηγήσεις του Ραλφ Ράνγκνικ γίνουν πραγματικότητα και η Γιουνάιτεντ αρχίζει να βαδίζει σε ποδοσφαιρική λογική.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»