«Βόμβα» από την «BDA Sports» αναφορικά με τον μέλλον του Μάικ Τζέιμς!

Η εταιρία μάνατζερ που εκπροσωπεί τον γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επιβεβαίωσε πως ο πελάτης της επιστρέφει στις ΗΠΑ, αλλά παράλληλα αποκάλυψε πως πάει εκεί με έναν… σκοπό. Κι αυτός είναι να βρει μία ευκαιρία, να αγωνιστεί ξανά στο ΝΒΑ και μάλιστα την τρέχουσα σεζόν.

Ο 31χρονος είναι... ανενεργός εδώ και μερικές ημέρες από την «ομάδα του στρατού», ύστερα από επεισόδιο με τον Δημήτρη Ιτούδη, με τις εκτιμήσεις να μην τον θέλουν να αγωνίζεται άλλο φέτος για τους Ρώσους.

«Ο Μάικ Τζέιμς, ένας τοπ παίκτης Ευρωλίγκας, επιστρέφει στις ΗΠΑ, προκειμένου να βρει μία ευκαιρία να είναι στο ΝΒΑ τη φετινή σεζόν», ανέφερε στο «τιτίβισμά» της η «BDA Sports».

Προτού επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το 2018, ο Μάικ Τζέιμς είχε αγωνιστεί σε Σανς και Πέλικανς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ήττα στο πρώτο φιλικό του Τόνι Πάρκερ για τη Βιλερμπάν

Βλέπουν παρέα το Εφές-ΑΕΚ οι Μάικ Τζέιμς και Γιώργος Παπαγιάννης

Μπέβερλι: «Χρειάστηκε να περάσω από δοκιμαστικό για να παίξω στον Ολυμπιακό»

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»

Οι δωδεκάδες της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας στο IBT Crete