Το Σάββατο 19/3 ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ιωνικό για την 1η αγωνιστική των playout της Super League, με τον τερματοφύλακα των Κρητικών, Χρήστο Μανδά, να μιλάει για τον στόχο της ομάδας να τερματίσει στην πρώτη θέση των playout.

Τονίζει επίσης, πως και ο ίδιος περιμένει πώς και πώς να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ και δουλεύει κάθε μέρα στις προπονήσεις, για να το πετύχει αυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:


«Σίγουρα η ομάδα έχει μια μικρή πίκρα που δεν μπήκε στα playoff, θέλει την πρώτη θέση στα playout και είναι κάτι που αξίζει στην ομάδα να τερματίσει ψηλά. Είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και το έχουμε αποδείξει μέσα στο γήπεδο.

Σίγουρα είναι η ηρεμία που βγάζει μέσα στο γήπεδο και ότι έχει όρεξη σε κάθε παιχνίδι να παίζει σωστά ποδόσφαιρο και σε κάθε παιχνίδι, δείχνει από το πρώτο λεπτό ότι θέλει να πάρει την νίκη.

Από τις πιο δυνατές έδρες είναι η έδρα του ΟΦΗ, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Σίγουρα και στα εκτός έδρας, πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλά, αλλά ειδικά μέσα στην έδρα μας είμαστε πολύ καλοί.

Θέλω πάρα πολύ να αγωνιστώ με την φανέλα του ΟΦΗ, το σκέφτομαι συνέχεια σε κάθε προπόνηση προσπαθώ να δείξω ότι είμαι έτοιμος και εύχομαι να γίνει σύντομα, είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θα είμαι πολύ χαρούμενος όταν γίνει».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Μετράει πάντα το αποτέλεσμα, μας δίνει ώθηση αυτή η νίκη»

Παπαδόπουλος: «Μας έλειψε το γκολ, πρέπει να βγάλουμε προσωπικότητα»

Η αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός αφοσιώνεται πλήρως στον πιο μεγάλο στόχο του - Πρέπει να ανεβάσει στροφές επιθετικά»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα και το ''πρέπει'' είναι τεράστιο»

Η αποστολή του Πανσερραϊκού στη δύσκολη δοκιμασία του κόντρα στον Ολυμπιακό

Σαββόπουλος: «Ο Άρης προσπαθεί να κάνει ξανά καινούρια αρχή - Τα πλάνα του Γρηγορίου για Παναθηναϊκό»

Τσακίρης: «Αν όλα πάνε καλά, θα είναι έντονη η αναγνώριση στη δουλειά του Νίκολιτς από τον κόσμο της ΑΕΚ στον Βόλο»

Δεσύλλας: «Έφερε προσμονή στον κόσμο του ο Παναθηναϊκός - Αρκετά μεγάλο ροτέισον με τον Άρη»

Με απουσίες αλλά και επιστροφές στην Τούμπα ο Asteras AKTOR

TAGS: ΟΦΗ