Απανθρακωμένη μέσα σε αυτοκίνητο εντοπίστηκε η σορός του επιχειρηματία, Χρήστου Γιαλιά, στη Μάνδρα Αττικής, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν σημειωθεί πυροβολισμοί στην περιοχή. Μεταξύ άλλων, υπήρξε και πρόεδρος ποδοσφαιρικών ομάδων κατά το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», στις 18:45 οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν για πυροβολισμούς στην οδό Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα. Πρώτη στο σημείο κατέφθασε η Πυροσβεστική προκειμένου να προχωρήσει στην κατάσβεση φλεγόμενου οχήματος. Μέσα στο όχημα, το οποίο είχε ενοικιαστεί, βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός. Το σπίτι του θύματος βρίσκεται σε απόσταση 150 – 200 μέτρων από το σημείο της δολοφονίας του.

Εξω από το όχημα υπήρχαν κάλυκες ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκε ένα καλάσνικοφ. Στην ευρύτερη περιοχή εντοπίστηκε ακόμα ένα καμένο όχημα, το οποίο εικάζεται ότι ανήκει στους δράστες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής «σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα Αττικής. Επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα».



Η δολοφονία της πρώην συζύγου του



Στο μεταξύ, το 2018 η πρώην σύζυγος του θύματος, Φρειδερίκη Καρζή είχε επίσης δολοφονηθεί. Κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία και συγκεκριμένα τα κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

Από τις έρευνες της αστυνομίας το βράδυ της δολοφονίας, διαπιστώθηκε ότι έλειπε η τσάντα της άτυχης γυναίκας, η οποία είχε δεχθεί δυο πυροβολισμούς εξ επαφής. Σε έρευνα στο αυτοκίνητο της, διαπιστώθηκε πως οι δράστες το είχαν παγιδεύσει με GPS προκειμένου να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τις κινήσεις της και κυρίως το πότε θα επιστρέψει στο σπίτι της. Ο δολοφόνος την πυροβόλησε δίπλα ακριβώς στην πόρτα του σπιτιού της.

Οι δράστες άρπαξαν την τσάντα της άτυχης γυναίκας, πιστεύοντας πως είχε μεγάλο χρηματικό ποσό, από κέρδη στο καζίνο. Τελικά, αποδείχθηκε πως η τσάντα της γυναίκας περιείχε μόνο ένα ρολόι.

Ως ένας εκ των δραστών συνελήφθη το 2018 ένας 43χρονος άνδρας, που τον Δεκέμβριο του 2018 συνελήφθη στα Βριλήσσια για ληστεία σε σούπερ μάρκετ.

Πηγή: kathimerini.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σουζάνα και Δημήτρης Αντωνακάκης: Το εμβληματικό ζευγάρι της ελληνικής αρχιτεκτονικής

Σκάφος του Λιμενικού προσέκρουσε σε βράχια στην είσοδο του λιμανιού Βόλου (video)

Κυρανάκης: Από αύριο οι γραμμές 17 και 20 του τρόλεϊ αντικαθίστανται από ηλεκτρικά λεωφορεία

Μητσοτάκης: Οι αγρότες θα λάβουν όσα χρήματα δικαιούνται στο ακέραιο - Τα μπλόκα δεν βοηθούν

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο θάνατος του 2χρονου από επίθεση πίτμπουλ - Αφέθηκαν ελεύθεροι οι γονείς του

Η Ελλάδα στις κορυφαίες επιλογές των διεθνών επενδυτών και το 2026

Πορεία Γρηγορόπουλου: Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ για τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας - Έγιναν 19 συλλήψεις

Shopping και ντοπαμίνη: Γιατί όσοι πάνε για ψώνια συχνά δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι

Τα 8 σημεία της Αττικής που θα μπουν πιλοτικά κάμερες έως το τέλος του έτους - Ο νέος νόμος για την οδική ασφάλεια

Δεύτερο τροχαίο στο Νέο Φάληρο: ΙΧ πήρε φωτιά κοντά στο «Καραϊσκάκης»