Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 14χρονος «πρωταγωνιστής» της οικογενειακής τραγωδίας χθες στην Μάνδρα Αττικής, το αγόρι που που ομολόγησε προφορικά ότι πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του.

«Εγώ τον σκότωσα κατά λάθος. Τον πέρασα για αγριογούρουνο» ήταν τα λόγια που είπε στους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών εχτές το μεσημέρι, όταν κλιμάκιο της ασφαλείας πραγματοποιούσε νέα έρευνα στη στάνη της οικογένειας.

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται κι ο πατέρας τους, ο οποίος κατηγορείται για οπλοκατοχή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Μπορεί οι εξελίξεις στην υπόθεση να είναι ραγδαίες καθώς υπάρχει ομολογία και σύλληψη του δράστη, ωστόσο ο φάκελος παραμένει ανοιχτός από την ασφάλεια καθώς υπάρχουν κενά στις καταθέσεις του 14χρονου αλλά και ερωτήματα όπως πως μπορεί ένα παιδί να χρησιμοποιήσει μια καραμπίνα.

Ένα ακόμη σημείο που αναμένεται να πέσει φως πιθανόν και σήμερα από την ιατροδικαστική εξέταση, είναι πόσα τραύματα έφερε ο 17χρονος καθώς εμφανές είναι ένα τραύμα που φέρει στον αυχένα.

Υπενθυμίζεται πως τα φυσίγγια που βρέθηκαν δίπλα στη σωρό του είναι δύο. Και τα δύο από καραμπίνα.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πύραυλος από το Ιράν πέφτει σε δρόμο στο κεντρικό Ισραήλ - Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Αινιγματική δήλωση Τραμπ: «Ο πόλεμος στο Ιράν έχει σχεδόν ολοκληρωθεί»

Γραμμή 6 του Τραμ: Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Τερματικός σταθμός στάση «Φιξ»

Ο Τραμπ δήλωσε πως θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου απόψε

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση θα κινηθεί γρήγορα αλλά όχι πρόχειρα στην κρίση

Πρόεδρος Λιβάνου: Οι ενέργειες της Χεζμπολάχ μπορεί να μετατρέψουν τη χώρα σε «δεύτερη Γάζα»

Προσωρινά κρατούμενος ο ηλικωμένος που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων στην Πάτρα

Ισχυρό μήνυμα Μακρόν: «Όποιος επιτίθεται στην Κύπρο, επιτίθεται στην Ευρώπη»

Τουρκικό ΥΠΕΘΑ: Αναχαιτίστηκε βαλλιστικός πύραυλος από το Ιράν στην Ανατολική Μεσόγειο!

Ένας 65χρονος εισέβαλε στα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Ομόνοια και απείλησε τους υπαλλήλους με στυλιάρι!