Ανατροπή σημειώθηκε στην περίπτωση του Σαντιό Μανέ, καθώς η εθνική ομάδα της Σενεγάλης ενημέρωσε πως ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Αφρικανός σταρ είχε αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού σε αγώνα Bundesliga με τη Βέρντερ Βρέμης και η συμμετοχή του στο Μουντιάλ ήταν αμφίβολη, με τον ποδοσφαιριστή να μπαίνει παρ’ όλα αυτά στην αποστολή.

Εντέλει, την Πέμπτη (17/11) υπήρξε ενημέρωση σύμφωνα με την οποία ο Μανέ δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του στα γήπεδα του Κατάρ, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες απουσίες του τουρνουά.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, είναι από ποιον ποδοσφαιριστή θα αντικατασταθεί ο 30χρονος επιθετικός, ο οποίος ετοιμαζόταν για τη δεύτερη παρουσία του σε τελική φάση Μουντιάλ μετά το 2018.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαρύτατες «καμπάνες» για Παρέδες και Μολίνα μετά τον καυγά στον τελικό του Μουντιάλ!

Βγαίνει σε δημοπρασία με... εξωπραγματική τιμή εκκίνησης η μπάλα από το γκολ με «το χέρι του Θεού»!

Νέα εθνική… ποδοσφαιρική εορτή στην Αργεντινή για να τιμηθεί η φετινή προσπάθεια της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ!

Γκάβι: Έβαψε ροζ τα μαλλιά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ο Ινφαντίνο τάζει τον τελικό του Μουντιάλ στο Μαρόκο με αντάλλαγμα τη δημόσια στήριξη της ομοσπονδίας

Ανανέωσε με την εθνική των ΗΠΑ έως το 2030 ο Ποκετίνο

FIFA: «Δεν πουλάμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, απλά φροντίζουμε για τα έσοδα»

«Προσπαθούν να πείσουν τον Αλ – Κελαΐφι να πάρει τη θέση του Ινφαντίνο στη FIFA»!

Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Equipe με Ινφαντίνο – Τραμπ, το Μουντιάλ και… βροχή από χαρτονομίσματα!

Αντσελότι: Παραδέχθηκε τα λάθη στο Μουντιάλ και κλείνει τον κύκλο των βετεράνων – «Ώρα για νέα γενιά»