Ο Γιώργος Μανούσος δεν θέλησε να σταθεί στην φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ για την οποία διαμαρτυρήθηκε για φάουλ του Αθανασιάδη ο Πλατανιάς, τονίζοντας πως ήταν ανθρώπινο λάθος του βοηθού.

«Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο μας μέχρι ενός σημείου. Ο ΠΑΟΚ είχε λίγο άγχος γιατί έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και είναι λογικό να έχει πίεση.

Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, μετά είχαμε μία-δύο ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ γίνεται καθαρό φάουλ. Ωστόσο αυτά είναι ανθρώπινα λάθη. Δε θα ήθελα να αναφερθώ περισσότερο σε αυτό.Δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Έχουμε ένα εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο την επόμενη βδομάδα και θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», είπε χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μια ανάσα από την επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς έως το 2029 είναι η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο