Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στην Αγγλία πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να κινηθεί για απόκτηση του Κώστα Μανωλά, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «caughtoffside» και το «Football Direct News» αναφέρουν πως ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός τα έχει πάει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν με τους Πειραιώτες και όλο αυτό το διάστημα αρκετές ομάδες της Premier League φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι η Έβερτον – όταν ακόμα στον πάγκο της καθόταν ο Ντέιβιντ Μόγες - ήταν κοντά στην απόκτησή του το 2012, αλλά τελικά εκείνος αποφάσισε να μεταγραφεί στους «ερυθρόλευκους».

Παρόλα αυτά, ο Σκοτσέζος τεχνικός παραμένει θαυμαστής του Μανωλά και παρακολουθεί την εξέλιξη της καριέρας του, η οποία φέτος «ανέβηκε» αρκετά με τα γκολ που πέτυχε στο Champions League.

Ήδη από το φετινό ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων» θα αποχωρήσει ο Νεμάνια Βίντιτς, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Ίντερ, και κάτι ανάλογο θα συμβεί με τον Ρίο Φέρντιναντ, με τον Μόγες να φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση στον διεθνούς στόπερ.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας