Μπορεί η ΑΕΚ να πήρε μια άνετη νίκη στην Αμαλιάδα, αλλά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν ήταν ευχαριστημένος από το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του για 20-25 λεπτά.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κόροιβο, στους παίκτες, στη διοίκηση, στους προπονητές και ιδιαίτερα στον Ντίνο Καλαμπάκο, γιατί έχουν κάνει τεράστιες προσπάθειες και τους εύχομαι καλή επιτυχία. Συγχαρητήρια και στον κόσμο της ΑΕΚ και τους ευχαριστούμε που μας ακολουθεί παντού. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο επιθετικά κάναμε καλή δουλειά, με πολλά ελεύθερα σουτ. Στην άμυνα όμως ήμασταν απαράδεκτοι. Ο Κόροιβος έχει καλά επιθετικά ταλέντα, αλλά εμείς δεν βγάλαμε ενέργεια και δεν παίξαμε με επαφές. Στο δεύτερο ημίχρονο ακολουθήσαμε το πλάνο μας, παίξαμε άμυνα, με επαφές και σκοράραμε», τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Ο Μπραντ Νιούλεϊ από πλευράς παικτών είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και μια δύσκολη νίκη. Τα δύο ημίχρονα ήταν τελείως διαφορετικά. Στο πρώτο δεν πήγαμε καλά, αλλά στο δεύτερο κάναμε ό,τι έπρεπε και πήραμε τη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.