Μονόδρομος είναι για τα Τρίκαλα η νίκη απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, καθώς σύμφωνα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο η ομάδα της Θεσσαλίας δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog που έχει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Γεια σας φίλοι μου,

Αυτή την φορά δεν έχω να σχολιάσω πολλά πράγματα. Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με μια ομάδα από το τοπ επίπεδο επιστρέφουμε με ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Μπορεί ο αντίπαλος μας να "καίγεται" για την νίκη αλλά και εμείς δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Πρέπει το συντομότερο να εξασφαλίσουμε την παραμονή και μαθηματικά, να κρατήσουμε την καλή μας εικόνα ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια και να αποδείξουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε εκεί που είμαστε.

Μυστικά και τακτικές δεν υπάρχουν. Αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, παλέψουμε για κάθε φάση και κάθε κατοχή με τον κόσμο στο πλευρό μας θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σωτήρης
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν