Ο άσος του δικεφάλου του βορρά αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα του και πρόσθεσε ότι οι Θεσσαλονικείς πρέπει να συνεχίσουν με νίκες και στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Δεν ξέρω αν είναι το γούρι μου, γιατί η μεγαλύτερή μου κόρη όσες φορές έχει έρθει εδώ έχει κερδίσει. Είναι σημαντικό για εμένα που η οικογένειά μου ήταν εδώ, γιατί τον χειμώνα δεν θα έχω αυτή την ευκαιρία».

Για τις δυσκολίες του ματς: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμάς, η ΑΕΚ παρουσιάστηκε σοβαρή, αλλά εμείς θέλαμε τη νίκη μείναμε πολύ στην προσπάθεια και καταφέραμε να την κερδίσουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα και να μείνουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για το αν το πιο σημαντικό είναι η νίκη: «Ήταν οι τρεις βαθμοί, αλλά έχουμε κι άλλες σημαντικές αναμετρήσεις στη συνέχεια. Αυτό που μένει είναι η νίκη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο».

Για το κλειδί της νίκης: «Το κλειδί ήταν τα δύο γκολ που σημείωσε ο Πρίγιοβιτς. Παρουσιαστήκαμε αρκετά σοβαροί στην άμυνα, η ΑΕΚ ξέρει να αξιοποιεί τα λάθη του αντιπάλου, εμείς δεν κάναμε λάθη και φτάσαμε στη νίκη».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ: «Το ξέρουμε, πως θα παίζουμε δύο αγώνες την εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Έχουμε αρκετούς και καλούς παίκτες, πρέπει όλοι να παρουσιάζουμε το καλύτερο που μπορούμε, να έχουμε την σταθερότητα του που χρειάζεται για να φτάνουμε στα θετικά αποτελέσματα".

Για το -2: «Δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει το -2, σχεδόν κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε το ίδιο. Κάθε αγωνιστική προσπαθούμε για τη νίκη, υπάρχει μια ομάδα που είναι από πάνω μας αυτή τη στιγμή, αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να συνεχίσουμε την δουλειά μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάνγκουα: «Στόχος το πρωτάθλημα - Είμαι χαρούμενος για την καλή δουλειά που κάνουμε»

Ποντένσε για... έναν προπονητή: «Σε κάθε λάθος κάναμε τούμπες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.