Την πρόθεση να μην κληροδοτήσει τίποτα στα παιδιά του, γνωστοποίησε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος λίγες ώρες πριν «εκραγεί» είχε ακούσει την κόρη του, Τζιανίνα, να… ανησυχεί δημόσια για την υγεία του.

«Γεια σας. Δεν πεθαίνω καθόλου. Κοιμάμαι ήρεμα, επειδή δουλεύω. Με πόνεσε πολύ που χάσαμε από την Εστουδιάντες. Δεν έχω ιδέα για όλα αυτά που λέει η Τζιανίνα και γιατί τα λέει. Γνωρίζω ότι τώρα, καθώς μεγαλώνω, τους απασχολεί περισσότερο το τι θα τους αφήσω. Τους λέω ότι θα τα χαρίσω όλα. Όσα έβγαλα στη ζωή μου θα τα κάνω δωρεές. Συνεπώς, όταν πεθάνω θα συνεχίσουν να λένε τα ίδια για κάποιον άλλον. Αλλά όχι τώρα που είμαι υγιής», ανέφερε ο Ντιεγκίτο μέσω βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Υπενθυμίζεται ότι η Τζιανίνα Μαραντόνα με τοποθέτησή της στα social media είχε παρακαλέσει τον κόσμο να προσευχηθεί για τον πατέρα της.

«Δεν πεθαίνει επειδή το σώμα του αποφάσισε κάτι τέτοιο. Πεθαίνει μέσα του και δεν το συνειδητοποιεί. Όλο αυτό δεν του αξίζει. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για αυτόν, σας ευχαριστώ. Θυμάστε που υπήρχε ένας ζωολογικός κήπος, όπου σου επιτρεπόταν να τραβήξεις φωτογραφίες με ένα τεράστιο λιοντάρι; Μπορούσες να μπεις μέσα στο κλουβί και να το "αγκαλιάσεις". Το λιοντάρι ήταν ναρκωμένο με χάπια, αλλιώς ήταν αδύνατο να πλησιάσεις το θηρίο. Οποιοδήποτε ομοιότητα με πραγματικές καταστάσεις, είναι συμπτωματική», υπογράμμισε μεταξύ άλλων η κόρη του τεχνικού της Χιμνάσια Λα Πλάτα.



Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Μαραντόνα:



Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube