H δημοπρασία για την μπάλα του προημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986 μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής ξεκίνησε με πρωτοβουλία του διαιτητή της εν λόγω αναμέτρησης Αλί Μπιν Νασέρ.

Πρόκειται για την μπάλα με την οποία επιτεύχθηκαν τα δύο ιστορικά γκολ του Ντιέγκο Μαραντόνα, με το «χέρι του Θεού» και την εκπληκτική ενέργειά του, που διαμόρφωσε το 2-0.

Θυμίζουμε ότι είναι το δεύτερο αντικείμενο που δημοπρατείται από το συγκεκριμένο ματς μετά και τη φανέλα που φορούσε ο Μαραντόνα η οποία είχε κατοχυρωθεί τον περασμένο Μάιο με πρωτοβουλία του βετεράνου Άγγλου, Στιβ Χοτζ.

Η τιμή εκκίνησης είναι οι 500 χιλ. λίρες, ενώ οι εκτιμήσεις λένε πως θα φτάσει ίσως και τα 3 εκατ. λίρες!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ την πορεία της δημοπρασίας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»