Σε ρυθμούς Ευρώπης κινείται αυτήν την εβδομάδα ο Φοίνικας Σύρου, που θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (9/11 – 18.00) την Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Challenge Cup.

Το «πειρατικό» συμμετέχει για τρίτη φορά στην ιστορία του στο θεσμό, παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που συνεπάγεται η ευρωπαϊκή της παρουσία.

Η κλήρωση του Challenge Cup έκανε ακόμα δυσκολότερες τις συνθήκες για το “πειρατικό”, καθώς του προέκυψε ένα μακρινό και ιδιαίτερα δαπανηρό ταξίδι στη Λευκορωσία.

Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας από τη Σύρο για την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει, ενώ την Τρίτη το πρωί θα πετάξει για την Φρανκφούρτη της Γερμανίας και από εκεί με νέα πτήση για το Μινσκ της Λευκορωσίας.

Ο… μαραθώνιος δεν τελειώνει εκεί, καθώς μετά η ομάδα θα ταξιδέψει οδικώς για την πόλη Μογκίλεφ, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας. Η άφιξη αναμένεται το απόγευμα και το βράδυ (19:00) θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο γήπεδο SK Olimpiets Mogilev όπου θα φιλοξενηθεί το παιχνίδι. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με ακόμη μία προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (11:30). Αξίζει να αναφερθεί πως δεν υπάρχει διαφορά ώρας ανάμεσα σε Ελλάδα και Λευκορωσία.

Η επιστροφή θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Πέμπτης με την αποστολή του Φοίνικα να “πατάει” Ελλάδα το μεσημέρι της ίδιας μέρας και το απόγευμα να αναχωρεί για Σύρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Περηφάνια για τα «φίνα κορίτσια» παρά την απώλεια του τίτλου: Το βίντεο του sport-fm από την αποθέωση του κόσμου!

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Έχασαν τον τίτλο, κέρδισαν υπερηφάνεια και χειροκρότημα: Λύγισαν τα «Φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού

Χουάντσο και Γκραντ παρακολουθούν από κοντά τον μεγάλο τελικό του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια!

Πράσινη τρέλα: Η φαντασμαγορική είσοδος των παικτριών του Παναθηναϊκού πριν τον 2ο τελικό με τη Βαλεφόλια

Παναθηναϊκός-Βαλεφόλια: Οι «πράσινες» μπροστά στον κόσμο τους στην κατάμεστη Γλυφάδα, για την... ευρωκούπα!