Ντέρμπι του Μάντσεστερ έχει το πρόγραμμα της ερχόμενης αγωνιστικής της Premier League, με Σίτι και Γιουνάιτεντ να κοντράρονται το απόγευμα της Κυριακής (13/9, 18:30) στο «Όλντ Τράφορντ»!

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου ματς, ο προπονητής της Σίτι και πρήν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Έντσο Μαρέσκα, θυμήθηκε τα ντέρμπι των «αιωνίων» που είχε ζήσει στη χώρα μας, χαρακτηρίζοντας τα συγκεκριμένα παιχνίδια ως... καυτά!

«Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για διάφορους λόγους. Έχω υπάρξει σε διάφορα ντέρμπι. Το χειρότερο ντέρμπι που έχω υπάρξει είναι το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Πραγματικά είναι ένα πολύ καυτό παιχνίδι. Υπάρχουν ιδιαίτερα παιχνίδια για τους οπαδούς, τους παίκτες, το τεχνικό σταφ. Είναι ξεχωριστό παιχνίδι για όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube