Ο 22χρονος αμυντικός του Άρη, άφησε έμμεσα αιχμές για τον διαιτητή και στάθηκε στην καλή ψυχολογία που έχει αποκτήσει πλέον η ομάδα: «Εμείς κρατάμε το αποτέλεσμα και τη διαιτησία την κρίνουν άλλοι. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς. Όμως αντέξαμε στην πίεση και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε πλέον καλή ψυχολογία και όσα δουλέψαμε βγήκαν στο γήπεδο. Όποτε κρίνει ο προπονητής μου ότι είμαι ικανός και έτοιμος να παίξω μπαίνω μέσα και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Από την άλλη μεριά ο Ηλίας Σταυρόπουλος που αγωνίστηκε σαν αλλαγή για 30 λεπτά, τόνισε:Για τη νίκη επί της Βέροιας: “Ήταν μια πολύ δύσκολη και πολύτιμη νίκη, την οποία χρειαζόμασταν για να μείνουμε ψυχολογικά ανεβασμένοι. Περιμέναμε να πάει έτσι το σκορ. Η Βέροια είναι δυνατή ομάδα και ήταν λογικό να έχουμε αυτή την εξέλιξη”, είπε ο νεαρός εξτρέμ που δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του Βοσκάκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μάνταλος: «Μακρινό το 2027 αλλά αν η ομάδα με θέλει τότε εννοείται ότι θα μείνω, η ΑΕΚ αποφασίζει»

Προπόνηση χωρίς τρεις και διήμερο ρεπό στον Άρη, συμπλήρωσε κάρτες ο Φαντιγκά

Τσακίρης: «Κορυφαίος προπονητής στην Ελλάδα φέτος ο Νίκολιτς - Η διαφορά της ΑΕΚ όταν είχε απουσίες»

Νικολακόπουλος: «Ένα ματς έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός και στο επόμενο έκανε έξι αλλαγές!»

Μπέος: «Ντροπή η διαιτησία με ΠΑΟΚ, από το πρώτο λεπτό έδειξε τις προθέσεις της»

Αθανασίου: «Επαγγελματική νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη - Να δημιουργήσει μια προσδοκία για τη νέα σεζόν»

Συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς κι από τη χρονιά του νταμπλ η ΑΕΚ - Πρώτη φορά μπαίνει ως 1η στα playoffs

«Όταν η αγάπη είναι αληθινή δεν μετριέται με χρόνια, αλλά με στιγμές»: Το υπέροχο γράμμα του Μάνταλου στον γιο του

Αυτά είναι τα κριτήρια ισοβαθμίας σε Playoffs και Playouts

Τσορμπατζόγλου: «Ο Λουτσέσκου καλείται να εξηγήσει την ανασφάλεια που έβγαλε ο ΠΑΟΚ - Τώρα χρειάζεται μια νίκη παραπάνω»

TAGS: Άρης