Ανάσες δροσιάς παίρνει και… προσφέρει η Μάργκοτ Ρόμπι. Η Αυστραλή ηθοποιός κάνει διακοπές στο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Φορμεντέρα.

Αν και δεν πλησίασε την πολυκοσμία και έμεινε πάνω σε ένα γιοτ, οι παπαράτσι δεν έχασαν την ευκαιρία να την απαθανατίσουν. Η 32χρονη σταρ, που συνοδευόταν από τον σύζυγό της Τομ Άκερλι, εντυπωσίασε φορώντας ένα σέξι μπικίνι.

Πρόσφατα συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας «Barbie», που αναμένεται το 2023. Για τον ρόλο αυτό λέγεται πως θα εισπράξει 12,5 εκατ. δολάρια.

Στην παρέα της ήταν μεταξύ άλλων και ο ηθοποιός Ράμι Μάλεκ, γνωστός από το «Mr Robot» αλλά και τον ρόλο του ως Φρέντι Μέρκιουρι στο «Bohemian Rhapsody», για το οποίο βραβεύτηκε και με Όσκαρ.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρένα Μόρφη: Η οντισιόν που ο Φοίβος Δεληβοριάς τη γείωσε λέγοντάς της πως δεν είναι έτοιμη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Victoria’s Secret την υποδέχτηκε στο LA σαν πραγματικό Angel

Φελίσια Τσαλαπάτη: Μαθήματα ζεϊμπέκικου με τη μητέρα και τον γιο της

Υβόννη Μπόσνιακ: Άλλο ένα επικό -αλλά τρυφερό- τρολάρισμα για το ύψος της κολλητής της, Μαρίας Μπεκατώρου

Αγγελική Ηλιάδη: Ξημερώματα στο νοσοκομείο μετά από 6 μέρες πυρετό

Χάρι και Μέγκαν: Η σημειολογία πίσω από την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στη Βρετανία. Γιατί στο Νότιγχαμ;

Μαριάντα Πιερίδη: Η σπαρταριστή αντίδρασή της στην ευχή για έναν ακόμα γάμο

Γιάννης Μπέζος: Η ατάκα για τους συναδέλφους του που δεν εκτιμά και η αναφορά στα «περίεργα κυκλώματα»

Άννα Βίσση: Το «Αλήτισσα Ψυχή» κρύβει μια ιστορία που λίγοι γνωρίζουν

Τρία ζώδια θα αρχίσουν να λένε πιο εύκολα όχι και θα τους κάνει καλό