Όσο η δημόσια εικόνα της Μαρίας Κορινθίου απεικονίζει μια σέξι, χυμώδη γυναίκα που δεν διστάζει να δείχνει το σεξαπίλ της μέσα από αισθησιακές φωτογραφίσεις, άλλο τόσο ο χαρακτήρας της αποτάσσει οποιαδήποτε υπόνοια «γατούλας». Είναι ένα καθαρόαιμο μαγκάκι, που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, δεν κάνει ποτέ πίσω, έχει πείσμα, προσηλώνεται στο στόχο της και δεν θα σταματήσει μέχρι να το καταφέρει.

Στα 18 της έφυγε ολομόναχη για την Αμερική, ώστε να κυνηγήσει το όνειρό της. Μερικά χρόνια αργότερα, έχει αποφασίσει να χορέψει πάνω σε πουέντ το πειρατικό κομμάτι που χόρευε η Μάρθα Καραγιάννη στην ταινία Γοργόνες και Μάγκες, μια και θα κάνει τον ομώνυμο ρόλο στην παράσταση που θα ανέβει στο θέατρο Μπρόντγουαιη.

Πού είναι το οξύμωρο σε αυτή την ιστορία; Πως η Μαρία όχι μόνο δεν έχει φορέσει ποτέ πουέντ στο παρελθόν αλλά δεν έχει καν κάνει μπαλέτο στη ζωή της. Αναρωτιέμαι πώς θα ισορροπήσει αφού μόνο εύκολο δεν είναι. «Θα το κάνω» μου λέει. «Αυτός είναι ο σκοπός μου. Περιττό να σου πω βέβαια ότι την πρώτη φορά που τις έβαλα μετά δεν μπορούσα να περπατήσω όλη μέρα».



Έρχεται σπίτι μου μια μέρα πριν κλείσει το τεύχος για να κάνουμε τη συνέντευξη –τη Μαρία λόγω των προβών είναι αδύνατον να τη βρεις εύκολα!–, βγάζει τα παπούτσια της, καθόμαστε πάνω στον καναπέ και τρώμε πατατάκια πίνοντας αναψυκτικά, διοργανώνοντας έτσι ένα αυτοσχέδιο girl’s night.

Στην τηλεόραση χαζεύουμε το Nomads. Θα πήγαινες, Μαρία, σε παιχνίδι επιβίωσης ή δεν θα το άντεχες; «Μου είχαν κάνει πρόταση να πάω, και μάλιστα στο Survivor μου έδιναν καλά λεφτά, αλλά έχω και ένα παιδί. Πού να πάω; Δεν είμαι αθλητικός τύπος, αλλά σίγουρα δεν θα είχα πρόβλημα να το έκανα αν το έβαζα στόχο. Απλώς δεν με αφορά». Κι επειδή την ξέρω πολλά χρόνια, είμαι σίγουρη ότι ακόμα κι αν δεν έβγαινε νικήτρια, θα ήταν σίγουρα μέσα στην τελική τριάδα.



Δεν φοβάσαι να βγαίνεις αρετουσάριστη στα περιοδικά;

Εξαρτάται. Καταρχάς το ρετούς έχει πολλές έννοιες, δεν σημαίνει δηλαδή ότι πρέπει καλά και ντε να σε κάνει άλλον άνθρωπο. Για το People τώρα φωτογραφήθηκα χωρίς μακιγιάζ και απλά μετά στις φωτογραφίες φτιάχτηκε λίγο το δέρμα. Το ίδιο και στο σώμα. Διορθώσαμε μικρές ατέλειες στο δέρμα χωρίς να αλλάξουν οι διαστάσεις. Αν επιλεγούν οι πιο κολακευτικές και αβανταδόρικες πόζες, δεν χρειάζεται ρετούς.

Προσπαθούμε να απομυθοποιήσουμε εξώφυλλα περιοδικών σε μέγεθος που δεν θα έπρεπε. Και στη Vogue ρετουσάρουν ακόμα και τη Gisele. Θέλω να πω πως ένα εξώφυλλο ενός περιοδικού είναι ένα εξώφυλλο. Δεν σημαίνει κάτι. Από ό,τι αποδείχτηκε με όλο αυτό τον ντόρο που έγινε –που για μένα είναι υπερβολικός–, κάποιοι ψάχνουν να βρουν ένα μικρό ψεγάδι στον άλλον και από αυτό πιάνονται και μετά γίνεται ό,τι γίνεται.

Πηγή: peoplegreece.com

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ήρθε η ώρα να μάθετε πώς είμαι…»: Η «Νάντια» του American Pie άνοιξε OnlyFans

Σοφία Μαριόλα: Εξώδικο-βόμβα για τον χωρισμό από τον Στράτο Τζώρτζογλου και τα προσωπικά της

Πάνος Μουζουράκης: Πότε και πού θα γίνει η βάφτιση του γιου του και ποια θα είναι μία από τους τρεις νονούς

Φαίη Σκορδά: Ποιον μπασκετμπολίστα αποθέωσε και ο Μικρούτσικος της… θύμισε ότι παντρεύεται;

Κιμ Καρντάσιαν-Λιούις Χάμιλτον: Δεν κρύβονται πια – Τα «καυτά» φιλιά -και όχι μόνο- μέσα στη θάλασσα

Τρελό γλέντι στο σπίτι Χατζηπαναγιώτη- Σταυροπούλου για τα γενέθλιά του

Μπόσνιακ: Η Μπεκατώρου της είπε οτι πάνε σε πάρτι μασκέ και δείτε τι έγινε

Τα 4 ζώδια που τους αρέσει να φλερτάρουν αλλά ποτέ δεν απατούν

Επική στιγμή στην Αφρική! Η Παναγιώταρου χορεύει με Μασάι το «Μασάι» της Έλλης Κοκκίνου

Ιωάννα Τούνη: 4 χρόνια χωρίς τη μητέρα της και η συγκινητική ανάρτηση που ραγίζει καρδιές