Η ευτυχία τους δεν περιγράφεται με λόγια. Από τις 4.30 το απόγευμα της Δευτέρας 1η Μαρτίου, η γνωστή τραγουδίστρια και ο μετρ των επιτυχιών, «έγραψαν» από κοινού, το μεγαλύτερο «σουξέ» της ζωής τους, κρατώντας στην αγκαλιά τους, την μονάκριβη κόρη τους.

Ο λόγος για την Μαρία Τσοπέη, που έγινε μανούλα το απόγευμα της Δευτέρας, ολοκληρώνοντας τον μεγάλο έρωτά της, με τον Γιάννη Μαλλιά, ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρίας G Music, αλλά και δημιουργός μεγάλων τραγουδιών, που έχουν ερμηνεύσει τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου.



Η δεσποινίς Μαλλιά, γεννήθηκε 3.000 κιλά, χαίρει άκρας υγεία, και το δωμάτιο του μαιευτηρίου της Θεσσαλονίκης, έχει «πλημμυρίσει» με αγάπη, ευτυχία, ευχές και δώρα, από φίλους και συγγενείς.



Το όνομα που θα τις δώσουν οι γονείς της, είναι Αναστασία-Άννα! Πετώντας σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Μαλλιάς, λίγη ώρα μετά τη γέννηση της κόρης του, ανάρτησε συγκινημένος ένα βίντεο στα social media, θέλοντας να μοιραστεί δημόσια, την ευλογία που νιώθει αλλά και τα συναισθήματά του για την Μαρία Τσοπέη, που το έκανε το πιο όμορφο δώρο, το μεγαλύτερο σουξέ της ζωής του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επεισόδιο στο Θριάσιο Νοσοκομείο με Ρομά, φθορές και συλλήψεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές στην Χαλκιδική λόγω πυρκαγιών

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Πακιστάν για το αγνοούμενο Boeing 737 – Δραματική η τελευταία εικόνα από τα ραντάρ

Οταν ο Τζεφ Μπέζος έδινε το 1% της Amazon για 50.000 δολάρια, αλλά οι περισσότεροι του έλεγαν «όχι»

Θρίλερ με το διπλό φονικό στο Αίγιο - Η μητέρα φέρεται να σκότωσε τον γιο της

Αγωνία για την τύχη της Ελληνίδας που βρέθηκε ζωντανή μετά τον φονικό σεισμό στην Βενεζουέλα

Ημαθία: Κτηματικές διαφορές πίσω από αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό στην Ημαθία - Στον εισαγγελέα 47χρονος

Μια σύλληψη για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια στα Τρίκαλα

Κατάρρευση στα Πετράλωνα: Τα συντρίμμια καθυστερούν την αυτοψία - Προβληματισμός για την υγειονομική διάσταση

Aλλάζουν τελικά οι σπουδές στο εξωτερικό τη ζωή των φοιτητών;