Επιμένουν στην Πορτογαλία για την επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να αποκτήσει την Ρίο Άβε. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την έγκυρη A Bola, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού προχωρά στην απόκτηση μετοχών της πορτογαλικής ομάδας επισημαίνοντας μάλιστα ότι η πρόθεσή του είναι να βάλει και δέκα εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα για τις άμεσες ανάγκες της.

Υποστηρίζει ότι τα χρήματα αυτά θα πάνε για να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν σε πληρωμές παικτών και όχι μόνο, σε μεταγραφές και τέλος σε βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις.

Όπως επισημαίνει το κρίσιμο ΔΣ των μετόχων είναι την Κυριακή, όταν και αναμένονται οι εξελίξεις καθώς σε αυτό θα συζητηθεί εάν θα αποδεχθούν την είσοδο του Έλληνα εφοπλιστή στη μετοχική σύνθεση της Ρίο Άβε.

Η Ρίο Άβε φέρεται να έχει μεγάλη ανάγκη από χρήματα και ρευστότητα, την οποία φέρεται να είναι πρόθυμος να προσφέρει ο Μαρινάκης και τονίζει ότι οι επαφές τις τελευταίες ημέρες προχωρούν και μάλιστα με αρκετά γρήγορους ρυθμούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γεωργάτος για Άντζα: «Ευγνώμων που τον γνώρισα-Ξέραμε το θέμα του, δεν ήθελε να τον δούμε έτσι…»

Αντωνιάδης: «Η Λεωφόρος είναι η Ακρόπολη του ελληνικού αθλητισμού»

Καραγκούνης: «Έχω ζήσει Μεάτσα και Ντα Λουζ, αλλά η ενέργεια της Λεωφόρου είναι ό,τι καλύτερο»

Αλαφούζος για Βοτανικό: «Με διαφορά το πιο όμορφο γήπεδο της Αθήνας-Θα έχει κάτι που δεν μπορεί να αντιγράψει κανείς»

Τσανάκας: «Οι τέσσερις περιπτώσεις που περιμένουν εξελίξεις στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Αυτοί είναι οι υπό παραχώρηση παίκτες της ΑΕΚ - Σημαντικό αυτό που έκανε ο Γιόβιτς»

«Τον καθάρισε μέσα σε επτά μήνες, από στεναχώρια το έπαθε»: Συγκλονίζει η μητέρα του Παρασκευά Άντζα

Γιόβιτς: «Δεν μπορούσα να παίξω χωρίς ενέσεις τους τελευταίους τρεις μήνες - Ο No1 παράγοντας για τον τίτλο ο Νίκολιτς»

Λουτσέσκου: «Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ας κλείσει αυτό το θέμα»

Δεσύλλας: «Εποχή Νίστρουπ και επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»