Μήνυμα για το νέο έτος στέλνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και εύχεται υγεία, αλλαγή, δημιουργία και νίκες σε όλα τα επίπεδα.

«Θα συνεχίσουμε να σηκώνουμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού, αλλά και την σημαία της Ελλάδος μας», επισημαίνει ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων».

Το μήνυμά του

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Υγεία, Αλλαγή, Δημιουργία και Νίκες σε όλα τα επίπεδα»

«Εύχομαι στην Οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και σε όλους τους Έλληνες, το 2019 να είναι μια χρονιά γεμάτη Υγεία, Αλλαγή, Δημιουργία και Νίκες σε όλα τα επίπεδα.

Να έχουμε όλοι, τη δύναμη να στεκόμαστε δίπλα στους αδύναμους και με τη φώτιση του Θεού να διώχνουμε μακριά τους σκοταδιστές και το σκοτάδι.

Με περισσότερη όρεξη, πίστη, δύναμη και με το όραμα μας να μας ανοίγει το δρόμο των επιτυχιών, θα συνεχίσουμε να σηκώνουμε ψηλά τη σημαία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και την σημαία της Ελλάδος μας.

Καλή χρονιά σε όλους
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Αντίνο ενημέρωσε τους ανθρώπους της Γοδόι ότι θέλει να υπογράψει στον Παναθηναϊκό»

Εκτός Κρίζμανιτς, Φούντας στον ΟΦΗ

Παρελθόν από την ΑΕΛ Novibet ο Μπαγκαλιάνης

Ενεργοποιήθηκε η οψιόν που υπήρχε στη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Σάρλοτ για τον Μπιέλ

Τσακίρης: «Καμία κρούση για Πένραϊς, δεν τον πουλάει η ΑΕΚ - Το σκεπτικό Νίκολιτς για την 11άδα με Άρη»

Τσορμπατζόγλου: «Βασικός ο Γιακουμάκης στο Αγρίνιο για τον ΠΑΟΚ - Έκπληξη να ξεκινήσει ο Ζαφείρης»

Τσανάκας: «Πιθανό να ζητήσει αναβολή με Asteras AKTOR ο Ολυμπιακός - Κοιτάζει την περίπτωση του Λουίς Εντουάρντο»

Δεσύλλας: «Παιχνίδι τακτικής και όχι ποδοσφαιρική διαπραγμάτευση από τον Μανσούρ - Όλα τα δεδομένα στο σίριαλ Αντίνο»

Θρίλερ με Αντίνο: «Η Γοδόι δεν θέλει συνιδιοκτησία και ζητά 12 εκατ. ευρώ για να τον δώσει», γράφει ο Γκρόβα!

Πουλάει χαφ στη Λάτσιο ο Άγιαξ που ενδιαφέρθηκε για τον Μαρίν της ΑΕΚ