Ο Ολυμπιακός τιμήθηκε με το βραβείο της αποκάλυψης της χρονιάς στα Globe Soccer Awards, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση για τους Πειραιώτες και να λέει μερικά λόγια για την τρομερή σεζόν 2023/24 αλλά και τα παιδιά των ακαδημιών του κλαμπ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν η πρώτη φορά που μία ελληνική ομάδα κέρδισε ευρωπαϊκό τίτλο. Αυτό που ήταν φανταστικό είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της UEFA μία ομάδα κερδίζει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο σε επίπεδο ανδρών και ταυτόχρονα το Youth League.

Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα, καθώς παίξαμε με μερικούς από τους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο, όπως η Μπάγερν, η Ίντερ και η Μίλαν.

Πιστεύω είναι σημαντικό να βλέπεις τα παιδιά από την ακαδημία, που ήρθαν σε ηλικία έξι και επτά ετών, μερικά χρόνια αργότερα να κερδίζουν το Champions League στην ηλικιακή τους κατηγορία.

Τη φετινή σεζόν μερικά από αυτά τα παιδιά αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα και ανταγωνίζονται για το ελληνικό πρωτάθλημα και το Europa League. Μοναδικό επίτευγμα».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πανό των φίλων του ΟΦΗ στο Πραγκρήτιο για τον δολοφονημένο οπαδό του ΠΑΟΚ

Με Νασιμέντο και επιστροφή Ποντένσε η 11άδα του Ολυμπιακού στην Κρήτη

Ατρόμητος: «Ξανά βροντερό ''παρών'' από τον 12ο παίκτη - Μόνο η θύρα 1 για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ»

Επέστρεψε ο Ντέσερς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού - Χωρίς Ίνγκασον, Κυριακόπουλο, Πελίστρι η αποστολή με Παναιτωλικό

Αθανασίου: «Νίκη με Παναιτωλικό για να πάει με… αύρα στο πιο σπουδαίο ευρωπαϊκό του ματς τα τελευταία χρόνια»

Ηχηρό μήνυμα του Ατρόμητου κατά του σχολικού εκφοβισμού

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πιθανόν να ξεκινήσει με Ελίασον ή Λιούμπιτσιτς αντί του Γκατσίνοβιτς στο Περιστέρι»

Νικολακόπουλος: «Δύσκολο γήπεδο το Παγκρήτιο για τον Ολυμπιακό, που όμως καίγεται για το ''διπλό''»

Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Μεντιλίμπαρ

Μπαντής: «Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από την αξία της ανθρώπινης ζωής»