Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς τη Δευτέρα (15/12) έφυγε από τη ζωή η Ειρήνη Μαρινάκη, σύζυγος του αείμνηστου Μιλτιάδη Μαρινάκη και μητέρα του προέδρου του Ολυμπιακού.


Μετά την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, την ΚΑΕ Ολυμπιακός και την Καλαμάτα, συλλυπητήρια ανακοίνωσε εξέδωσε τόσο η Stoiximan Super League, όσο και ομάδες της λίγκας.

Η ανακοίνωση της Super League: “Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Προέδρου Ευάγγελου Μαρινάκη, για την απώλεια της μητέρας του“.




Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την απώλεια της μητέρας του. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή για τον ίδιο, την οικογένεια και τους οικείους τους“.



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά: “Η ΠΑΕ Κηφισιά εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη για την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας“.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Σε… αναγκαστικές αλλαγές λόγω καρτών με ΑΕΛ Novibet ενόψει playoffs

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στην Τούμπα

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»