Χρειάστηκαν δέκα μέρες για να μάθει ο κόσμος αν υπήρχαν επιζώντες από τον βομβαρδισμό του θεάτρου στη Μαριούπολη και μόλις χθες επιβεβαιώθηκε ότι 300 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. 

Οι εικόνες που τραβήχτηκαν από το εσωτερικό του κτιρίου δείχνουν ανθρώπους καλυμμένους στη σκόνη, σαφώς σοκαρισμένους, αλλά ζωντανούς. 

Στις 16 Μαρτίου ένα θέατρο που φιλοξενούσε περισσότερους από χίλιους πολίτες βομβαρδίστηκε στη πολιορκούμενη πόλη της νότιας Ουκρανίας.

Μέσα σε αυτό, βρίσκονταν και έγκυες γυναίκες βρίσκονταν. 

Το Sky News μεταδίδει σήμερα ότι στο θέατρο με τους 300 νεκρούς είχαν βρει καταφύγιο και οι έγκυες που είχαν διασωθεί από το μαιευτήριο που βομβαρίστηκε στη Μαριούπολη στις 9 Μαρτίου. 

Γυναίκα που έμενε δίπλα στο θέατρο αλλά δραπέτευσε από την πόλη πριν βομβαρδιστεί, αναφέρει στο Skynews: «Ξέρω ότι υπήρχαν έγκυες γυναίκες που έφεραν από το μαιευτήριο που βομβαρδίστηκε τις προηγούμενες μέρες. Τις έφεραν στο θέατρο γιατί ήταν ένα μεγάλο κτίριο και έβαλαν αυτές τις έγκυες γυναίκες με τα παιδιά στα καμαρίνια των ηθοποιών. Ήταν σε αυτό το μέρος που βομβαρδίστηκε. Ήταν στο θέατρο, ακριβώς στο σημείο που χτυπήθηκε. Αυτό ξέρουμε».

Η ίδια σημειώνει ότι υπάρχουν τώρα τόσα πτώματα στη Μαριούπολη, και μέρη του σώματος κρέμονται στα δέντρα. 

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γαλλία: Στους δρόμους χιλιάδες διαδηλωτές, συγκρούσεις με την αστυνομία - Στις φλόγες τουριστικό γραφείο στη Λυών

Γαλλία: Μέρα δοκιμασίας και σύγκλισης «οργής»: Η χώρα κατεβαίνει στους δρόμους

«Ιστορική στιγμή»: Η Μόσχα πανηγυρίζει για την αναστολή των κυρώσεων από τον Τραμπ

Αποκλειστικό ΣΚΑΪ: Αστυνομικός πέταξε τον εξοπλισμό του για να διαπληκτιστεί με πολίτη – Βίντεο

Αλτσχάιμερ: Οι νέες θεραπείες έφτασαν στην Ελλάδα - Ποιοι μπορούν να τις λάβουν και σε ποια νοσοκομεία

Νέο «δώρο» Τραμπ στον Πούτιν: Ακυρώνει στο παρά πέντε κυρώσεις του νόμου Γκράχαμ κατά της Ρωσίας

Ο Τραμπ ήθελε ωκεανό στο όνομά του, αλλά η Google του τα έκανε… θάλασσα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 17 Οκτωβρίου

Φρουροί της Επανάστασης: Δεξαμενόπλοιο προσέκρουσε σε νάρκη στο Στενό του Ορμούζ

Ένας 72χρονος σκότωσε μια γυναίκα και τραυμάτισε δυο άλλες σε γηροκομείο στη Γερμανία