Χρειάστηκαν δέκα μέρες για να μάθει ο κόσμος αν υπήρχαν επιζώντες από τον βομβαρδισμό του θεάτρου στη Μαριούπολη και μόλις χθες επιβεβαιώθηκε ότι 300 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. 

Οι εικόνες που τραβήχτηκαν από το εσωτερικό του κτιρίου δείχνουν ανθρώπους καλυμμένους στη σκόνη, σαφώς σοκαρισμένους, αλλά ζωντανούς. 

Στις 16 Μαρτίου ένα θέατρο που φιλοξενούσε περισσότερους από χίλιους πολίτες βομβαρδίστηκε στη πολιορκούμενη πόλη της νότιας Ουκρανίας.

Μέσα σε αυτό, βρίσκονταν και έγκυες γυναίκες βρίσκονταν. 

Το Sky News μεταδίδει σήμερα ότι στο θέατρο με τους 300 νεκρούς είχαν βρει καταφύγιο και οι έγκυες που είχαν διασωθεί από το μαιευτήριο που βομβαρίστηκε στη Μαριούπολη στις 9 Μαρτίου. 

Γυναίκα που έμενε δίπλα στο θέατρο αλλά δραπέτευσε από την πόλη πριν βομβαρδιστεί, αναφέρει στο Skynews: «Ξέρω ότι υπήρχαν έγκυες γυναίκες που έφεραν από το μαιευτήριο που βομβαρδίστηκε τις προηγούμενες μέρες. Τις έφεραν στο θέατρο γιατί ήταν ένα μεγάλο κτίριο και έβαλαν αυτές τις έγκυες γυναίκες με τα παιδιά στα καμαρίνια των ηθοποιών. Ήταν σε αυτό το μέρος που βομβαρδίστηκε. Ήταν στο θέατρο, ακριβώς στο σημείο που χτυπήθηκε. Αυτό ξέρουμε».

Η ίδια σημειώνει ότι υπάρχουν τώρα τόσα πτώματα στη Μαριούπολη, και μέρη του σώματος κρέμονται στα δέντρα. 

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τροχαίο με ανατροπή ΙΧ και δύο εγκλωβισμένους στην Κηφισιά

Υπόθεση κατασκοπείας: Γυναίκα ο «άνθρωπος-σκιά» πίσω από τον 54χρονο σμήναρχο

Τροχαία εναντίον Viber: 4.000 κλήσεις σε 3 μέρες και το «κόλπο» 100.000 οδηγών για να γλιτώνουν

Οπαδική επίθεση στο Γαλάτσι: Είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ των δύο τραυματιών και ομάδας ατόμων

«Δολοφονική επίθεση»: Η στολή του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη βόμβα μολότοφ στο ΑΠΘ

Υπό έλεγχο πυρκαγιά σε χώρο εργοστασίου στην Ελευσίνα

Καιρός: Βροχές σε δυτικά και βόρεια, πρόσκαιρα χιόνια στα ορεινά

Συναγερμός στο Γαλάτσι: Διαδοχικές επιθέσεις με μαχαίρι σε 32χρονο και 26χρονο - Ρώτησαν τον έναν τι ομάδα είναι

Η δημοσκόπηση για την αυτοδιοίκηση και οι δήμαρχοι που κατάφεραν να κατακτήσουν την πρωτιά

Θάνος Πλεύρης: Eμπιστεύομαι την έκθεση του Λιμενικού για το δυστύχημα και όχι τους διακινητές