Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται την Κυριακή για τη 14η αγωνιστική στο «Βενετόκλειο» από τον Κολοσσό (16:00, Novasports 7), που είναι αισθητά βελτιωμένος σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

«Ο Κολοσσός δεν έχει πλέον καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Έχει αλλάξει αρκετούς παίκτες στο ρόστερ του, έχει αλλάξει και προπονητή και έχει πλέον μεγαλύτερη συνοχή στην άμυνά του και υπομονή στην επίθεση μέχρι να βρει την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει». Είναι μία ομάδα με δυνατή έδρα, με εξαίρεση ένα παιχνίδι στο ξεκίνημα τα έχει πάει πολύ καλά στη Ρόδο, ενώ και εκτός έδρας έχει κάνει δύο πολύ μεγάλα αποτελέσματα. Ο Κολοσσός έχει και έμπειρους παίκτες και χρειάζεται από την δική μας μεριά πάρα πολύ υπομονή για να βρούμε τις αδυναμίες τους», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ. «Από την στιγμή που δεν έχουμε πλέον τα διπλά παιχνίδια, είναι περισσότερος ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας για να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή στο τέλος του πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ, όπου εκεί κρίνονται σχεδόν τα πάντα», πρόσθεσε.

Ο γκαρντ των Θεσσαλονικέων, Απόλλωνας Τσόχλας, είπε: «Ο Κολοσσός δείχνει να βρίσκει την χημεία του και την φόρμα του από την στιγμή που άλλαξε προπονητή. Έχει μία καλή έδρα και πάντα στο γήπεδό του είναι πιο δυνατός. Πάμε στη Ρόδο για το διπλό. Είμαστε σε καλή κατάσταση, ξεκινήσαμε τον νέο χρόνο δυνατά, δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για αυτό το ματς και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε εμείς τον έλεγχο του ρυθμού, να έχουμε υπομονή και να στοχεύσουμε σε αυτά που έχουμε πει για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λύγισε τη Μύκονο και έκλεισε με θετικό τρόπο την πορεία του τουρνουά του Αγρινίου ο Βίκος

«Παραπάνω από ομάδα. Οικογένεια»: Η ομαδική φωτογραφία του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2026-27

ΣΕΦ: Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της ΕΠΣ Πειραιά από το Πρωτοδικείο

Ζέρβας: «Αυτά κρατάει ο Ολυμπιακός από την Κύπρο - Τα πρώτα συμπεράσματα για Μοντέρο, Εντιάι και ΜάκΙνταϊρ»

Πετρίδης: «Υπήρχαν στιγμές που ο Παναθηναϊκός έπνιγε τον αντίπαλο - Ο Μπόνγκα ίσως γίνει η πιο κομβική μεταγραφή»

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και το πάθος των «κίτρινων» στον πάγκο: Η παρακάμερα του αγώνα μεταξύ Άρη και Ερυθρού Αστέρα

Τσιάρας: «Στόχος του ΠΑΟΚ να παίξει στη Euroleague - Δεν θέλουμε τους επτά ξένους, στηρίζουμε τον Έλληνα παίκτη»

Νέα εποχή στις ακαδημίες του Άρη με αναπτυξιακή ομάδα τον ΑΣ Πανόραμα

Ολυμπιακός: Προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2025/26 για να εξασφαλίσουν θέση στο νέο ΣΕΦ!

Το κάλεσμα Φρανσίσκο για το «Π. Γιαννακόπουλος»: «Ανυπομονώ να σας δω σπίτι μας»