Απογοητευμένος ήταν ο Χάρης Μαρκόπουλος μετά την ήττα του Κοροίβου από τον Πανιώνιο, με τον προπονητή της ομάδας από την Αμαλιάδα να τονίζει πως άπαντες πλέον θα πρέπει να επικεντρωθούν στο πρόγραμμα… Γολγοθάς που ακολουθεί.

«Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος δεν είχε πετύχει νίκη, αλλά είχε δείξει στα τρία τελευταία παιχνίδια συνοχή. Έχει πολύ δυνατό ρόστερ και όταν είναι συγκεντρωμένος παίρνει αυτό που θέλει. Εμείς ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλό μας και γύρισε το ματς. Στο τρίτο δεκάλεπτο παλέψαμε και περάσαμε ξανά μπροστά, αλλά κάποια χαζά λάθη, ίσως από απειρία, ίσως από την πίεση της έδρας και φυσικά από την πίεση του αντιπάλου είχαν ως αποτέλεσμα να κολλήσουμε επιθετικά και να πάρει ο Πανιώνιος μια διαφορά. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο εμείς έχουμε ένα πρόγραμμα Γολγοθά για αυτό δεν πρέπει να μείνουμε στο σημερινό αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τρίποντο του Κορόλεφ (οι φιλοξενούμενοι μετά το τέλος της αναμέτρησης έψαχναν τα δυο το video για να δουν αν το σουτ ήταν εκπρόθεσμο):

«Ήταν μια αμφισβητούμενη φάση. Οι διαιτητές το κατακύρωσαν και δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτή την απόφαση. Ούτε ότι χάσαμε τον αγώνα από αυτό. Συγχαρητήρια στον κόουτς Αλεξανδρή που είναι 30 χρόνια μάχιμος και συνεχίζει δυνατός».

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης, από την πλευρά των παικτών, είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κάτι το οποίο το ξέραμε. Περιμέναμε πως ο Πανιώνιος θα τα έδινε όλα για τη νίκη και είχαμε προετοιμαστεί για ένα σκληρό παιχνίδι. Μας στοίχισαν τα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube