Ευχαριστημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των Πειραιωτών, καθώς όπως παραδέχθηκε ήταν καλύτερος.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, η οποία ήταν δίκαιη, γιατί ήταν καλύτερος από εμάς. Πίεσε σε ολόκληρο το γήπεδο, σε όλον τον αγώνα. Μέχρι ενός σημείου στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, αλλά το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς. Εκεί, δεν βρήκαμε λύσεις στην αντίπαλη άμυνα, με αποτέλεσμα να ξεφύγει η διαφορά και να κάνει ένα εύκολο παιχνίδι. Εμείς πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί έχουμε μπροστά μας συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Από τη μεριά των παικτών, ο Μαρκ Κάρτερ τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Έκανε ένα καλό παιχνίδι και είναι από τις καλύτερες ομάδες στο να σε αναγκάζει να κάνεις λάθη, με αποτέλεσμα να πετύχει εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Αυτό ουσιαστικά μας σκότωσε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύσκολη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, άνετα ο Πρωτέας

Λακωνική η Δρακάκη μετά το ντέρμπι: «Έφταιξαν τα ριμπάουντ ξεκάθαρα»

Ανατριχιαστική στιγμή στη Λεωφόρο: Το «ύστατο χαίρε» των παικτριών του Παναθηναϊκού στους 7 οπαδούς του ΠΑΟΚ

Το αγωνιώδες φινάλε με πρωταγωνίστρια τη Σπανού: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού

Ερντέμ: «Αγαπώ την ομάδα και τον κόσμο μας - Ευχαριστώ τον κ. Βρανόπουλο που είναι πάντα μαζί μας»

Άντεξε στο θρίλερ ο Παναθηναϊκός και «δίπλωσε» τις νίκες επί του Ολυμπιακού με μυθική Σπανού!

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Βεζένκοφ και Ολυμπιακό για το επεισόδιο με Πετρόπουλο

Το «αντίο» των φίλων του Παναθηναϊκού στους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Καλό ταξίδι αετοί»

Παράπονα του Ολυμπιακού για τη μετάδοση της ΕΡΤ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ευλαβική ησυχία στην ενός λεπτού σιγή για τους φίλους του ΠΑΟΚ στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.