Μόνο εύκολη δεν θα είναι για τον ΠΑΟΚ η αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, όπως υποστήριξε ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος επισήμανε πως οι νεοφώτιστοι έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία, μέχρι στιγμής, στην Basket League.

«Ο Κόροιβος είναι μία ομάδα με πολύ καλό τρίποντο και από τις τρεις κορυφαίες του πρωταθλήματος στην αναλογία ασίστ/λαθών στο παιχνίδι. Εξαντλεί τον χρόνο της επίθεσης μέχρι να βρει την καλύτερη δυνατή επιλογή και όλα τα παιχνίδια τα διεκδίκησε μέχρι το τέλος. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας και με τις αδυναμίες που έχουμε αυτή την στιγμή και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο του αγώνα, ώστε να κάνουμε αυτά που πρέπει και να είμαστε ανταγωνιστικοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού του «Δικέφαλου του Βορρά».

Από την πλευρά του, ο Απόλλων Τσόχλας αναφέρθηκε κι εκείνος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την εν λόγω αναμέτρηση, τονίζοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πρέπει να αφήσει πίσω του τη "βαριά" ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και να δείξει μεγαλύτερη σοβαρότητα στο ματς με την ομάδα της Αμαλιάδας.

«Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες για μας. Προερχόμαστε από την πρώτη μας ήττα στη σεζόν και πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσουμε σωστά, ώστε να αφήσουμε πίσω την ήττα, για να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας και το μεγάλο πλήγμα της απουσίας του Μαργαρίτη. Η δεύτερη ιδιαιτερότητα αφορά το γεγονός ότι παίζουμε με μία ομάδα, που λόγω του προπονητή της μας ξέρει αρκετά καλά και θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι από κάθε άλλο παιχνίδι, ώστε να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και με τον σωστό τρόπο. Ο Κόροιβος είναι μία ομάδα που έχει γεμάτο ρόστερ, παίζει καλό μπάσκετ και είναι αξιόμαχοι σε όλα τα παιχνίδια.

Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να σκεφτόμαστε, γιατί αυτό θα είναι το πρόγραμμά μας μέχρι τον Δεκέμβριο και ελπίζουμε για αρκετό καιρό ακόμη
», ήταν τα λόγια του 31χρονου γκαρντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.