Την ικανοποίηση του για το ντεμπούτο του στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Μάρκος Αντόνιο μετά τη δεύτερη νίκη επί του Βόλου (0-2) και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Betsson.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου παιχνίδι ως βασικός. Με ικανοποιεί το γεγονός πως είμαι διαθέσιμος για να βοηθώ την ομάδα. Ήθελα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα. Θέλαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Μέρα με την μέρα αισθάνομαι όλο και καλύτερα στον ΠΑΟΚ», τόνισε ο Βραζιλιάνος μέσος.

Όσο για τη θέση που προτιμά να παίζει; «Μπορώ να αγωνιστώ τόσο ως οκτάρι όσο και ως δεκάρι. Έχω αυτοπεποίθηση και μπορώ να ανταποκριθώ σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής να αγωνιστώ», είπε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.