Αποτέλεσμα-έκπληξη στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

Το Μαρόκο ήρθε ισόπαλο 1-1 με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό παρόλο που προηγήθηκε από πολύ νωρίς, χάνοντας την ευκαιρία να εξασφαλίσει από απόψε την πρόκριση στη φάση των «16». Πλέον, οι Μαροκινοί έχουν 4 βαθμούς και η Λ.Δ. του Κονγκό 2, ενώ αργότερα (19:00) θα παίξουν οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου, Ζάμπια και Τανζανία.

Η ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι καθώς πήρε προβάδισμα στο 6ο λεπτό, με τον Χακίμ Ζίγιες να εκτελεί το κόρνερ και τον Ατσράφ Χακίμι να τελειώνει με ωραίο πέταγμα τη φάση. Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έδειξε μεγάλη αντίδραση και πίεσε, κερδίζοντας στο 38' πέναλτι το οποίο απώλεσε όμως ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Παρόλα αυτά, οι προσπάθειες των τυπικά φιλοξενούμενων δικαιώθηκαν στο 76', όταν ο Σιλάς Εμβουμπά πήρε την μπάλα από το γύρισμα του Μεστσάκ Ελιά και ισοφάρισε σε 1-1, με την ομάδα του να κρατάει την πολύτιμη ισοπαλία μέχρι το φινάλε και να μπαίνει γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς αγωνίστηκε ως αλλαγή από το 80' ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού.

Στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων, το Μαρόκο παίζει με τη Ζάμπια και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με την Τανζανία (24/01, 22:00).

Δείτε τα γκολ:



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκολάρα ο Μπιέλ, ασίστ ο Αντρέ Λουίζ αλλά ήττα για τους δύο πρώην «ερυθρόλευκους»

Αποβλήθηκε ο Πινέδα και έδωσε ειρωνικά το χέρι του στον διαιτητή-Αποβολή και για Αλμέιδα

Ήττα για την Ίντερ Μαϊάμι στη Νέα Υόρκη-Μπήκε αλλαγή ο Μέσι, αυτογκόλ ο Κασεμίρο

Νεϊμάρ: Αποβλήθηκε για χειρονομία με το χέρι στο στόμα και ξέσπασε κατά του Νέστορ

Ινφαντίνο: Ισχυρή στήριξη από την Ασία για νέα θητεία στην προεδρία της FIFA

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!