Ο Σοφιάν Μπουφάλ ήταν περιχαρής μετά την πρόκριση του Μαρόκο απέναντι στην Πορτογαλία και θέλησε να το γιορτάσει παρέα με τους δικούς του ανθρώπους.

Για αυτό και ο έμπειρος εξτρέμ κατέβασε από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο τη μητέρα του, με τους δυο τους να χορεύουν αγκαλιά και να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους.



Πάντως, ως τώρα έχουμε δει αρκετούς ποδοσφαιριστές του Μαρόκου να πανηγυρίζουν με τις μητέρες τους, όπως έγινε προσφάτως με τον Χακίμι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρομέρο: «Ποιες συνωμοσίες; Είχαμε σωματικά προβλήματα σε όλο το Μουντιάλ, έπαιξα με ενέσεις και χάπια στον τελικό»

Το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα του Μουντιάλ για Ισπανία και Ανδόρα

Μπαρτσελόνα: «Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο τελικός του Μουντιάλ 2030 να γίνει στο Καμπ Νου»

«Στο Μαρόκο ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030»

Βαρύτατες «καμπάνες» για Παρέδες και Μολίνα μετά τον καυγά στον τελικό του Μουντιάλ!

Βγαίνει σε δημοπρασία με... εξωπραγματική τιμή εκκίνησης η μπάλα από το γκολ με «το χέρι του Θεού»!

Νέα εθνική… ποδοσφαιρική εορτή στην Αργεντινή για να τιμηθεί η φετινή προσπάθεια της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ!

Γκάβι: Έβαψε ροζ τα μαλλιά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ο Ινφαντίνο τάζει τον τελικό του Μουντιάλ στο Μαρόκο με αντάλλαγμα τη δημόσια στήριξη της ομοσπονδίας

Ανανέωσε με την εθνική των ΗΠΑ έως το 2030 ο Ποκετίνο