Απίστευτα άτυχος στάθηκε ο Αμίν Αρίτ. Ο μεσοεπιθετικός της Μαρσέιγ αποχώρησε με φορείο στον εκτός έδρας αγώνα με την Μονακό για το γαλλικό πρωτάθλημα και ο τραυματισμός που υπέστη είναι πολύ σοβαρός, σύμφωνα με τον προπονητή του, Ιγκόρ Τούντορ.

«Από ό,τι γνωρίζουμε, είναι ένας πολύ μεγάλος τραυματισμός. Είμαι πολύ λυπημένος», σχολίασε ο Κροάτης τεχνικός.

«Μας στενοχωρεί αυτός ο τραυματισμός, μου φαίνεται ότι είναι σοβαρός», δήλωσε ο συμπαίκτης του, Ματέο Γκεντούζι και πρόσθεσε: «Είναι πολύ δύσκολο, ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από αυτό. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί με την σωστή νοοτροπία του, που είχε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην σεζόν. Είμαι πολύ στενοχωρημένος».

Ο Μαροκινός τραυματίσθηκε στο γόνατο σε μονομαχία με τον αμυντικό των Μονεγάσκων Αξέλ Ντασί, στο 58ο λεπτό του ντέρμπι. Σφαδάζοντας από τον πόνο, έμεινε στο χορτάρι, ενώ συμπαίκτες και αντίπαλοι, καλούσαν εναγωνίως το ιατρικό επιτελείο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους