Σε ένα ματς-θρίλερ από την αρχή μέχρι το φινάλε, το Περιστέρι λύγισε στις λεπομέρειες το Μαρούσι με σκορ 83-81 και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα και με το Μαρούσι μπροστά με 2 (79-81), ο Γουόκερ έκανε ένα μοιραίο λάθος, με αποτέλεσμα να προσφέρει δύο εύκολους πόντους στους γηπεδούχους!
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπορούσε να πιστέψει το τι είχε συμβεί και όντας εκνευρισμένος κινήθηκε προς τον πάγκο και παραλίγο να πέσει από την καρέκλα του, όντας εμφανώς ταραγμένος με την εξέλιξη του αγώνα.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας τεχνικός έκανε δηλώσεις αναφορικά και με τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ και του σκανδάλου των στημένων αγώνων.