Μεγάλα παράπονα από τις διαιτησίες στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League έχουν στη Μαρσέιγ!

Όπως αποκάλυψε μάλιστα το γαλλικό Μέσο «RMC», οι Μασσαλοί έχουν στείλει επιστολή στην UEFA, διαμαρτυρόμενοι για ορισμένες αποφάσεις των διαιτητών, τόσο στην αναμέτρηση της Λεωφόρου, όσο και σε αυτό του «Βελοντρόμ».

Συγκεκριμένα, η Μαρσέιγ εξέφρασε την ενόχλησή της για την πρώτη κίτρινη κάρτα που είδε ο Κοντογκμπιά στο πρώτο λεπτό του πρώτου αγώνα, αλλά και για τη γενικότερη αντιμετώπιση που είχε από τον Ρουμάνο ρέφερι, Ιστβάν Κόβακς, ενώ έχει παράπονα και για τις φάσεις του ακυρωθέντος γκολ του Βιτίνια και του πέναλτι του Γκεντουζί, στο παιχνίδι της Γαλλίας.



Δείτε τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται η Μαρσέιγ:





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!