Έναν επιπλέον «πονοκέφαλο» στη μεγάλη ρεβάνς του Conference League με τη Μαρσέιγ θα έχει ο ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Αρκάντιους Μίλικ έχει αφήσει οριστικά πίσω το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε έξω από το ματς της Μασσαλίας.

Θα βρίσκεται κανονικά λοιπόν στην αποστολή των Γάλλων για το παιχνίδι της Τούμπας και θα είναι στο χέρι του Χόρχε Σαμπάολι αν θα τον ξεκινήσει από την αρχή του αγώνα ή θα τον φέρει από τον πάγκο.

Σε κάθε περίπτωση είναι καθοριστική επιστροφή για τη Μαρσέιγ, που θυμίζεται ότι εξαιτίας καρτών θα παραταχθεί την Πέμπτη χωρίς τους Ζέρσον, Καμαρά και Ντιενγκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρώτο μήνυμα του Λιβάι Γκαρσία μετά το πρώτο γκολ με τον Παναθηναϊκό

Παγκάκης: «Δεν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός, αλλά δείχνει ομάδα με πολλά προσόντα – Μεγάλο μπράβο στον κόσμο»

Νίστρουπ: «Μπορεί να μην πετυχαίνεις με όμορφο τρόπο, όμως στο τέλος μετράει η ουσία»

Νικολογιάννης: «Εκπληκτικοί Ντε Φράι και Φαν Ντρόνγκελεν - Γι' αυτό πήρε τον Λιβάι ο Παναθηναϊκός»

«Για τέτοιες γκολάρες ήρθε ο Λιβάι»: Η περιγραφή Νικολογιάννη στην πρόκριση του Παναθηναϊκού!

Λιβάι Γκαρσία στον ΣΚΑΪ: «Ήρθαμε να κάνουμε τη βρώμικη δουλειά και τα καταφέραμε»

Η πρώτη... κανονιά Λιβάι και η επιστροφή με γκολ του Ντέσερς: Τα highlights από την πρόκριση του Παναθηναϊκού

Φύσσας στον ΣΚΑΪ: «Κερδίζουμε χρόνο, δεν φτιάχνουμε ομάδα ενός μήνα»

Νίστρουπ στον ΣΚΑΪ: «Η νίκη μας δεν ήταν όμορφη και σέξι, ήρθε χάρη στη νοοτροπία των παικτών και το ιατρικό επιτελείο»

Ντέσερς στον ΣΚΑΪ: «Σημαντικό να μπούμε στην League Phase-Θα βελτιωνόμαστε συνέχεια»