Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο έβαλε τέλος στα νέα σενάρια περί μεταγραφής του στη Γιουβέντους ο Μαρσέλο.

Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ στάθηκε στο δέσιμο που έχει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει την Ισπανία και να μετακομίσει στην Ιταλία.

«Άκουσα πως δύο χρόνια πριν έλεγαν πως είχα υπογράψει στην Γιουβέντους, ότι φορούσα τη φανέλα της και δεν ζούσα χωρίς τον Κριστιάνο. Ο κόσμος έχει μεγάλη φαντασία αν και είναι ωραίο να ξέρεις πως αρέσεις σε αρκετούς οπαδούς της Γιούβε. Εγώ δεν θέλω να φύγω από την Ρεάλ και πιστεύω πως ούτε η διοίκηση θα με άφηνε να φύγω. Εδώ αισθάνομαι πολύ καλά και δεν ξέρω αν η Γιουβέντους με κυνήγησε πραγματικά», υπογράμμισε ο διεθνής φουλ μπακ.

Στη συνέχεια, ο Μαρσέλο έκανε ειδική αναφορά σε αγαπημένους προπονητές και συμπαίκτες, αλλά και δυσκολότερους αντιπάλους.

«Με τη δουλειά, την ταπεινότητα και την κατανόηση των παικτών, ο Ζιντάν κατάφερε να πετύχει. Έκανε εκπληκτική δουλειά στα αποδυτήρια. Αλλά δεν ξεχνάμε και τη δουλειά που είχε γίνει προηγουμένως, ο Αντσελότι ήταν σπουδαίος.

Ο πιο δύσκολος αντίπαλος; Δεν έχω παίξει ποτέ κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, οπότε θα έλεγα τον Μέσι και τον Χεσούς Νάβας στην εποχή που ήταν στην Σεβίλλη. Από τους συμπαίκτες, αυτοί με τους οποίους διασκέδαζα περισσότερο είναι οι Ντιαρά, Ρομπίνιο και Κασάνο».

Στο δίλλημα «Κριστιάνο ή Μέσι», ο Βραζιλιάνος σταρ απάντησε: «Είναι δύσκολο να επιλέξω τον καλύτερο, μπορείς μόνο να πεις ποιος σου αρέσει περισσότερο. Έπαιξα μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για δέκα χρόνια, είναι ο κορυφαίος για τα κίνητρα που σου δίνει στον αγωνιστικό χώρο, για αυτό που κάνει, για το πώς μιλάει. Δυστυχώς και στον Μέσι και στον Κριστιάνο λείπει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλά νέα στην Μπαρτσελόνα για Ραφίνια: Δεν έχει κάτι σοβαρό, προλαβαίνει τη Χετάφε

Εκνευρισμός και… έρευνα της Μπαρτσελόνα για τους τραυματισμούς Ραφίνια με Βραζιλία

Η UEFA επιβεβαίωσε τις κινήσεις της Ρεάλ για την υπόθεση «Νεγκρέιρα», με τις δωροδοκίες της Μπαρτσελόνα

Ο Εμπαπέ παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι του Μουντιάλ και ο Κουρτουά τον... ψηφίζει για τη Χρυσή Μπάλα

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση Νεγκρέιρα - Η Ρεάλ έστειλε 50.000 σελίδες στην UEFA!

Ρεάλ Μαδρίτης: Πιθανό το ενδεχόμενο ο Έντρικ να αποχωρήσει δανεικός τον Ιανουάριο

Η αλήθεια γύρω από τον Λαουτάρο και τις «ματιές» της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

Η Ισπανία πετάει στο γήπεδο, αλλά… μένει πίσω στο ταμείο

Πουλάει Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα - Πόσο κοστολογείται ο Ολλανδός

Απίθανος Καθόρλα: Υποδέχτηκε σαν οπαδός το πούλμαν της Οβιέδο και στο τέλος πανηγύρισε μέσα στο γήπεδο!