Ο Μαρσέλο πρωταγωνίστησε άθελά του σε μια πολύ άσχημη στιγμή, αφού στο παιχνίδι της Φλουμινένσε με την Αρχεντίνος Τζούνιορς πάτησε τον Λουτσιάνο Σάντσες του οποίου το πόδι… δίπλωσε σε μια σοκαριστική σκηνή. Με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να βάζει τα κλάματα γι’ αυτόν τον τραυματισμό που προκάλεσε ακούσια, ενώ μέσα από δηλώσεις του ζήτησε και συγγνώμη στον ποδοσφαιριστή.

Δείτε τη φάση (Προσοχή-Σκληρές εικόνες):


Ο Αργεντινός χαφ της Αρχεντίνος Τζούνιορς οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις και έχει σοβαρή ζημιά στο αριστερό του πόδι. Σύντομα, ο Σάντσες θα υποβληθεί σε επέμβαση, με τον χρόνο επιστροφής του στα γήπεδα να είναι κοντά στον έναν χρόνο αφού θα μείνει εκτός δράσης από 10 ως 12 μήνες!

Μετά την αποχώρησή του από το νοσοκομείο, μάλιστα, ο Σάντσες που βρισκόταν καθισμένος σε καροτσάκι και κρατούσε στα χέρια του πατερίτσες, δήλωσε πως θαυμάζει τον Μαρσέλο ως παίκτη αλλά και άνθρωπο.

«Μου έγραψε ο Μαρσέλο. Ξέρω ότι ήταν ακούσιο. Τον θαυμάζω ως παίκτη και τώρα και ως άνθρωπο. Δεν υπάρχει τίποτα για να τον κατηγορήσω, μείνε ήρεμος», ήταν τα λόγια του!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η απάντηση του διευθυντή ποδοσφαίρου της Δανίας για το αν ο Έρικσεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται

«Σαν να σε κλοτσά άλογο»: Τι λένε οι ειδικοί για τη νέα κατάρρευση του Έρικσεν και τη λειτουργία του απινιδωτή

Πρόβα τζενεράλε ενόψει Μουντιάλ με ισοπαλία για Μαρόκο και Νορβηγία

Προπονητής εθνικής Δανίας για Έρικσεν: «Νιώθω άδειος, είναι σοκαριστική εμπειρία για όλους»

«Επανήλθε άμεσα χάρη στον βηματοδότη»: Η αναφορά του γιατρού της Δανίας για τον Έρικσεν

Συγκλονιστική στιγμή: Ουκρανοί και Δανοί όλοι μαζί μία αγκαλιά για τον Κρίστιαν Έρικσεν

Ανακούφιση με Έρικσεν: «Έχει τις αισθήσεις του και είναι καλά, δεδομένων των συνθηκών…»

Σοκ με Έρικσεν: Κατέρρευσε ξανά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά συνήλθε!

Άνετο πέρασμα από το Λιχτενστάιν για την Κύπρο και θετικό πρόσημο ενόψει Nations League

Ανανέωσε με Πέτκοβιτς μέχρι το 2028 η Αλγερία