Το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μοντερέι πραγματοποίησε ο Αντονί Μαρσιάλ, αλλά το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα Μεξικού δεν κύλησε όπως θα ήθελε.
Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ μπήκε αλλαγή στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης με την Κλαμπ Αμέρικα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, με το σκορ στο 2-2.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο Γάλλος φορ βρέθηκε σε θέση να δημιουργήσει τη φάση που θα μπορούσε να κρίνει τον αγώνα. Έκλεψε την μπάλα από την αντίπαλη άμυνα, αλλά αντί να πασάρει στον καλύτερα τοποθετημένο Σέρχιο Κανάλες, προτίμησε να επιχειρήσει προσωπική ενέργεια. Οι ντρίμπλες του δεν βγήκαν και η ευκαιρία χάθηκε.
Παρά το λάθος, οι συμπαίκτες του συνέχισαν να τον τροφοδοτούν, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητές του. Ωστόσο, ο Μαρσιάλ δεν κατάφερε να σκοράρει, με τη Μοντερέι να μένει τελικά στο 2-2 απέναντι στους «Αετούς» της Αμέρικα.