Ο έρωτας μπορεί με έρωτα να περνάει, όμως ο Μαρτίκας δείχνει να έχει ξεπεράσει με περίσσεια ευκολία την... περιπέτεια του με την Βρισηίδα στο SURVIVOR. Αφορμή για την επίδειξη αυτού ήταν η συζήτηση που άνοιξε στην πλευρά των Κόκκινων, μετά την σκληρή ήττα στο αγώνισμα του επάθλου επικοινωνίας.

Ο Στάθης Σχίζας δήλωσε ενοχλημένος με την Βρισηίδα για μια κίνηση της και παρότι οι δυo τους συμφώνησαν πως διαφωνούν, το σκηνικό δεν ξεχάστηκε.





Όταν δε χρειάστηκε να το περιγράψει περαιτέρω στην ομάδα του, ο Στάθης αναφέρθηκε στον Σπύρο για να του δείξει τι έκανε η "κοπέλα" του. Η αντίδραση του Μαρτίκα κάθε άλλο παρά σεμνή ήταν, καθώς η κίνηση του φανέρωσε πως δεν νιώθει ιδιαίτερα περήφανος για τον έρωτα του με την Βρισηίδα.



Μάλιστα, έσπευσε να κάνει μια αναδρομή σε αυτό το αίσθημα, μιλώντας για "λίγες καλές στιγμές" και "πολλές στιγμές μεγάλης έντασης", αλλά και τον χωρισμό. Υπεραμύνθηκε εκ νέου της θέσης του, τονίζοντας πως "αν όντως την είχα σπρώξει, εκείνο το βράδυ θα γινόταν τoυ Αγίου... Βαρθολομαίου, όχι αυτό που συνέβη".



Μάλιστα, πήγε την συζήτηση ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως εύχεται να βρεθεί άνδρας που θα την αντέχει, όσο η Μάιη με την Στέλλα την φώναζα... Τσιρηίδα, με βάση τα όσα διαδραματίστηκαν νωρίτερα στον στίβο μάχης.



Το μόνο βέβαιο είναι πως σε περίπτωση νέας παραμονής του Μαρτίκα στο παιχνίδι, το σίριαλ έχει ακόμα αρκετά επεισόδια μέχρι και την λήξη του...

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ταξίδι στις Κυκλάδες με ρεπορτάζ από Μύκονο, Τήνο, Σύρο και Άνδρο

Περιφερειακά κανάλια: Πώς θα δοθούν οι νέες άδειες και τι αλλάζει με τη μετάβαση σε HD

Μπλε ώρες: Ο Αντρέας Γεωργίου αποκαλύπτει πώς εμπνεύστηκε το όνομα της σειράς και πόση ώρα έκανε να πείσει τη Β. Μπάρμπα

Μπλε Ώρες: Βάσια Παναγοπούλου και Έλενα Πιερίδου σε ρόλους με μυστικά και εντάσεις

Happy Traveller στους Φούρνους: Ταξίδι στη Θύμαινα και τις κρυμμένες ομορφιές του ανατολικού Αιγαίου

Pet Stories: Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας συστήνει την αγαπημένη του Ήρα και συγκινεί

Ζω Καλά: Η Γωγώ Ατζολετάκη για τη φυτοφαγία και η Δέσποινα Τσόκου για τα οφέλη και τους κινδύνους του ήλιου

Μπλε Ώρες: Η Βάνα Μπάρμπα επιστρέφει στην τηλεόραση με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ιστορίες από Ύδρα και Σπέτσες

Δυναμικό φινάλε στη «Δίκη» με 24% στους άνδρες