Τέλος εποχής… Ο Μάρτιν Σκρτελ πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο στα 37 του χρόνια, βάζοντας τέλος στην καριέρα του. Κάτι που ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου.



Ο Σκρτελ αγωνιζόταν για μια οκταετία στη Λίβερπουλ (320 συμμετοχές, 18 γκολ), κάτι που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του, ενώ έχει περάσει και από τις Τρέντσιν, Ζενίτ (113/5)), Φενέρμπαχτσε (119/7), Αταλάντα (έφυγε σχεδόν ένα μήνα μετά τη μεταγραφή του), Μπασάκσεχιρ (44/4) και Σπαρτάκ Τρνάβα (20/1), ενώ ήταν 104 φορές διεθνής με την Σλοβακία.

Ωστόσο, πλέον αποφάσισε να σταματήσει να αγωνίζεται στο φινάλε της σεζόν, που πλησιάζει αφού στις 21 Μαΐου (17:00) δίνει το τελευταίο του ματς με την Σπαρτάκ Τρνάβα να υποδέχεται την Ντουνάισκα Στρέντα.

Ο Μάρτιν Σκρτελ ξεχώριζε για τον δυναμικό στιλ παιχνιδιού του και τις πολλές κερδισμένες μονομαχίες του ως ποδοσφαιριστής, έχοντας πάρει 139 κίτρινες κάρτες στην καριέρα του!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πούλησε 19χρονο εξτρέμ στην Άστον Βίλα για 10 εκατ. ευρώ η Γκρέμιο!

Απίθανο: Οπαδός του Κονγκό έκατσε ακίνητος σαν άγαλμα σε όλο το ματς με την Μποτσουάνα - Ο λόγος πίσω απ' αυτό

Νοσηλεύεται στη Βραζιλία με καρδιακό πρόβλημα ο Ρομπέρτο Κάρλος

«Κανένα ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για Λιούμπιτσιτς»

Επίδειξη δύναμης και πρωτιά για τη Σενεγάλη - Στους «16» και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με το Μπενίν

Έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Νιγηρίας λόγω προβλήματος στον μηρό ο Ντέσερς

Τα βάζει και… κατά λάθος: Σκόραρε με την πλάτη και έφτασε τα 957 γκολ ο Κριστιάνο!

Στους «16» ως πρώτη με τριάρα η Νιγηρία του βασικού Ονιεμάετσι - Το «Χ» βόλεψε Τυνησία και Τανζανία για την πρόκριση!

Επιστροφή στις ρίζες για τον Ζιλ Κουντέ: Έπαιξε ποδόσφαιρο σε χωμάτινο γήπεδο με παιδιά στο Μπενίν!

Ύμνοι Ντελ Μπόσκε για Μέσι: «Είδα Πελέ και Μαραντόνα, όμως αυτός είναι ο σπουδαιότερος-Τον ήθελα στην Ισπανία, αλλά…»