Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αποτελεί έναν από τους βασικότερους λόγους που η Αργεντινή έχει φτάσει μέχρι τον τελικό του φετινού Μουντιάλ, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος ενόψει του μεγάλου κυριακάτικου ραντεβού με τη Γαλλία.



Επιπλέον, ανέφερε πως του αρέσει να μην θεωρούν την ομάδα του φαβορί, αφού εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν νιώθουν κατώτεροι από κανέναν, ενώ δεν παρέβλεψε να πλέξει το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας της Αργεντινής:

«Έχουμε παρακολουθήσει τη Γαλλία, δεν βασίζεται σε μονάδες και πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Η επιθετική τους γραμμή είναι πολύ επικίνδυνη και έχει αμυντικούς παγκόσμιας κλάσης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να τους πληγώσουμε».

«Στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα έλεγαν πως το φαβορί είναι η Βραζιλία, και τώρα μπορούν να πουν ότι η Γαλλία είναι το φαβορί. Μας αρέσει αυτό, δεν νιώθουμε κατώτεροι από κανέναν. Έχουμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Ο Μέσι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Φέτος είναι ακόμα καλύτερος από ότι ήταν στο Κόπα Αμέρικα. Αν έχουμε μια καλή βραδιά αμυντικά, έχουμε πολλές πιθανότητες να είμαστε νικητές»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»

Ένα 14χρονο ball-boy ήταν ο δράστης που άφησε τον Ντοναρούμα δίχως σκονάκι στα πέναλτι του Βοσνία – Ιταλία!