Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έκανε ακόμα μια φορά εξαιρετική εμφάνιση με την Αργεντινή με δύο αποκρούσεις στα πέναλτι και την οδηγεί μαζί με τον Μέσι και του υπόλοιπους προς το όνειρο της κατάκτησης ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας της Άστον Βίλα στο προηγούμενο Μουντιάλ βρισκόταν και πάλι εκεί αλλά σαν φίλαθλος. Αυτό φαίνεται και στο μήνυμα που δημοσίευσε και ο αδερφός του για να τον εμψυχώσει με δυο φωτογραφίες, την μια μαζί και οι δύο στην κερκίδα στην Ρωσία και την δεύτερη μόνος με τον Μαρτίνες να ετοιμάζεται να αγωνιστεί.

Οι δυο φωτογραφίες συνδυάζονται από κάποια λόγια που χαρακτηρίστηκα αναφέρουν: «Τέσσερα χρόνια πριν στην Ρωσία μαζί. Αυτή την φορά και πάλι εγώ εδώ αλλά εσύ εκεί που σου αξίζει να ζεις το όνειρο σου. Πάμε Αργεντινή. Σε αγαπώ αδερφέ»



Επιμέλεια: Δανιήλ Παπαδόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρομέρο: «Ποιες συνωμοσίες; Είχαμε σωματικά προβλήματα σε όλο το Μουντιάλ, έπαιξα με ενέσεις και χάπια στον τελικό»

Το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα του Μουντιάλ για Ισπανία και Ανδόρα

Μπαρτσελόνα: «Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο τελικός του Μουντιάλ 2030 να γίνει στο Καμπ Νου»

«Στο Μαρόκο ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030»

Βαρύτατες «καμπάνες» για Παρέδες και Μολίνα μετά τον καυγά στον τελικό του Μουντιάλ!

Βγαίνει σε δημοπρασία με... εξωπραγματική τιμή εκκίνησης η μπάλα από το γκολ με «το χέρι του Θεού»!

Νέα εθνική… ποδοσφαιρική εορτή στην Αργεντινή για να τιμηθεί η φετινή προσπάθεια της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ!

Γκάβι: Έβαψε ροζ τα μαλλιά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ο Ινφαντίνο τάζει τον τελικό του Μουντιάλ στο Μαρόκο με αντάλλαγμα τη δημόσια στήριξη της ομοσπονδίας

Ανανέωσε με την εθνική των ΗΠΑ έως το 2030 ο Ποκετίνο