Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «Telekom Center Athens» την Βαλένθια (5/12, 21:15) για τη 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον προπονητή της ισπανικής ομάδας, Πέδρο Μαρτίνεθ, να κάνει δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Βαλένθια:

«Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε και δεν γίνεται όλα να περιστρέφονται γύρω από το να κερδίζεις ή να χάνεις. Ο στόχος είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι που μπορούμε. Να φτάσουμε στο μέγιστο της απόδοσής μας, της προσπάθειάς μας, της έντασης και του ανταγωνισμού.

Αυτό είναι ο στόχος. Να ανταγωνιζόμαστε πάνω από το αποτέλεσμα· να κάνουμε σωστά τα πράγματα και να προσπαθούμε να εφαρμόζουμε στην πράξη όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Να φανούν οι αξίες μας ως ομάδα από το πρώτο μέχρι το τεσσαρακοστό λεπτό. Αν αυτό φτάνει για να νικήσουμε, υπέροχα· αν δεν φτάνει, θα μας χρησιμεύσει για το επόμενο παιχνίδι»
.

Για τη διακοπή: «Αυτά τα “παράθυρα”, αυτές οι διακοπές, σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο με την έννοια ότι κόβουν κάπως τον ρυθμό των ομάδων, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Για παράδειγμα, ο Μοντέρο έφτασε χθες το βράδυ. Ο Ρόιβερς ήρθε νωρίτερα, έπαιξε κιόλας τη Δευτέρα, αλλά την Τετάρτη μπόρεσε ήδη να προπονηθεί επειδή βρισκόταν πιο κοντά, στο Βέλγιο. Όμως ο Μοντέρο, αφενός επειδή έπαιξε τον τελευταίο αγώνα από όλους, και αφετέρου επειδή ταξίδευε από πολύ μακριά, έκανε μόνο τη σημερινή προπόνηση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Euroleague: Μόνη πρώτη ξανά η Χάποελ Τελ Αβίβ, μπήκε στη δεκάδα η Ρεάλ Μαδρίτης

Χρονικό: Πώς φτάσαμε στην αναβολή του Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και τα δεδομένα με την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα

Γιάτρεψε τις πληγές της και μπήκε με νίκη στη μετά-Ομπράντοβιτς εποχή της η Παρτίζαν

Ανησυχία στην Παρτίζαν με Ποκουσέφσκι: Αποχώρησε υποβασταζόμενος με πρόβλημα στον αστράγαλο

Απίστευτες εικόνες το Βελιγράδι: Μικρή οπαδός της Παρτίζαν βουρκώνει κρατώντας πλακάτ του Ομπράντοβιτς

Η Μονακό του Σπανούλη γκρέμισε το ρεκόρ Παναθηναϊκού και Μακάμπι με τους 125 πόντους απέναντι στην Παρί!

Το έκανε «θρίλερ» με Βιλερμπάν, αλλά είχε ήρωα Μάλκολμ και παρέμεινε κορυφή η Χάποελ Τελ Αβιβ

Πετρίδης: «Θα δώσει ανάσες στον Φαρίντ ο Γιούρτσεβεν - Με την Αρμάνι υπολογίζεται η επιστροφή του Όσμαν»

Ποιο NBA; Η Μονακό διέλυσε με 125-104 την Παρί κάνοντας ρεκόρ πόντων στην Ευρωλίγκα!

Απουσιάζει από το γήπεδο ο πρόεδρος της Παρτίζαν για την αναμέτρηση με την Μπάγερν